Produsele de igienizare de la Vitamix - un aliat de nadejde in lupta cu virusul COVID-19!

BUCURESTI - 30 iunie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Chiar daca Romania a trecut acum ceva timp in urma de la starea de urgenta la cea de alerta, COVID-19 nu a disparut. Inca reprezinta un pericol major, un virus pentru care nu exista pana in momentul de fata un vaccin sau o modalitate prin care rata mortalitatii sa fie tinuta sunt control.

Vitamix

Vitamix

Dupa cum si autoritatile recomanda, distantarea sociala ajuta, la fel si igiena personala, alaturi de cea a spatiilor des atinse. Marii producatori de produse de igienizare si-au redresat incetul cu incetul stocul, fiind capabili sa isi ofere produsele acum la preturi pliabile pe orice buget.

Achizitiile din mediul online - mereu sigure si usor de realizat!

Mediul online ne ramane aproape si in aceasta perioada mai dificila ce pare ca nu da semne sa se termine prea curand. Vitamix este unul dintre magazinele online ce si-a propus sa lupte cu virusul COVID-19 prin intermediul produselor de igienizare si igiena persoana pe care le pune la dispozitie. In aceeasi ordine de idei, pentru ca imunitatea are cel mai mult de suferit de pe urma infectarii cu COVID-19, pe vitamix .ro se regasesc si o multime de suplimente alimentare ce pot contribui la dobandirea unei imunitati de fier.

Facand achizitii din mediul online suntem feriti de riscul de a ne infecta. In plus, ofertele din cadrul magazinelor precum vitamix.ro sunt diverse, mereu pentru produsele de interes.

Produse de igienizare diverse pentru un plus de siguranta oriunde!

Pe vitamix.ro se regaseste o categorie extinsa de produse igienizare. Amintim aici de lotiuni igenizate pentru maini, batiste igienice, solutii pentru curatat baia si bucataria, geluri pentru maini cu parfumuri puternice, dezinfectante si nu numai.

In aceeasi ordine de idei, pe vitamix.ro se regasesc si seturi promotionale. Este vorba despre pachete ce contin solutii geluri sau solutii dezinfectante si masti din bumbac. Bineinteles, mastile din bumbac pot fi achizitionate si separat din acelasi loc.

Nu trebuie sa uitam nici de suplimentele alimentare ce ne sunt puse la dispozitie. Toate sunt disponibile pe vitamix.ro, unele dintre ele fiind chiar la pret promotional.