Proprietățile mierii de Manuka – un remediu dulce pentru întreținerea întregului organism

BUCURESTI - 18 iulie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Mierea de albine a fost folosită încă din timpuri preistorice atât ca aliment, cât și ca medicament. Cu timpul, acest dulce s-a încadrat și ca aliment spiritual, magic. Astăzi este considerată un supraaliment pentru sursa bogată de substanțe nutritive concentrate.

Biosano.ro

Biosano.ro

Un sortiment aparte este mierea de Manuka . Un punct de reper pentru publicul larg este Biosano.ro de unde se poate achiziționa acest elixir ce înlocuiește zahărul și oferă un plus de beneficii deosebite.

Este cunoscut faptul că proprietățile mierii sunt redate de nectarul florilor cules de către albine. Mierea de Manuka provine din Noua Zeelandă și este preparată de către albine din nectarul florilor arborelui de Manuka. Proprietățile au fost testate științific și în prezent este singura miere medicinală atestată în acest sens.

Despre Mgo – factorul ce redă unicitate mierii de Manuka

Este un termen științific care are rolul de a indica puterea antibacteriană a acestui produs apicol. Mgo este o marcă ȋnregistrată care oferă un caracter autentic, nivelul cantității indică și calitatea proprietăților antibacteriene. Un alt factor ce clasifică mierea de Manuka este Kfactor, ce măsoară concentrația granulelor de polen. 

În catalogul ce se poate accesa pe Biosano .ro sunt disponibile produse al acestui ingredient miraculos cu MGO 550 și Kfactor 12.  Aceste concentrații pot să difere și sunt direct proporționale cu prețul.

De ce este mierea de Manuka miraculoasă?

Este recunoscută pentru proprietățile antibacteriene și antioxidante, dar ce o face cu adevărat medicinală constă în capacitatea de tratare a unei game diverse de afecțiuni. Mai mult decât atât, s-a dovedit mai eficientă decât antibioticele produse pe cale chimică. Principalele beneficii ale mierii de Manuka sunt redate în cele ce urmează.

    Stimulează imunitatea

Proprietățile antimicrobiene, antiinflamatorii sau antiseptice fac din mierea de Manuka un medicament naturist eficient în susținerea sistemului imunitar. Cercetări din Japonia atestă faptul că un consum constant conduce la inhibarea virusului gripal.

Este un medicament ce se bucură de aprecierea copiilor datorită gustului plăcut, dulce. În esență, copiii sunt vizați de cele mai multe ori de răceli constante când sunt afectate cu precădere căile respiratorii. Stafilococul auriu, frecvent în mediile comune ale copiilor, poate fi înlăturat prin calitatea proprietăților antibacteriene ale mierii de Manuka.

    Remediază problemele gastro-intestinale

Helycobacter Pylori este bacteria ce se face răspunzătoare de majoritatea bolilor gastrice. Din nou, puterea antibacteriană a acestui tip de miere își spune cuvantul. Mai mult decât atât, redă echilibrul florei intestinale și ameliorează deshidratarea excesivă.

    Îmbunătățește somnul și prezintă un efect intens antioxidant

Consumarea laptelui înainte de culcare este un remediu recunoscut și utilizat în special de bunici. Completarea paharului de lapte cu o linguriță de miere de Manuka stimulează melatonina, hormonul ce răspunde de un somn adânc și odihnitor.

Ca efect antioxidant, nectarul florilor din arborele de Manuka are un rol în tratarea stresului oxidativ, previne eliberarea radicalilor liberi, prin urmare previne îmbătrânirea prematură.

Este de menționat că ajută și la problemele pielii. Fie că este vorba despre eczeme, acnee sau arsuri, proprietățile reparatoare sunt vizibile încă de la prima aplicare.

Recomandări de administrare

Pentru uz intern se recomandă 2- 3 lingurițe, înainte de masă, de două ori pe zi, iar pentru uz extern se aplică direct pe piele. Porțiunile de piele acoperite cu miere de Manuka se pot proteja prin acoperire cu ajutorul unei comprese.

Mierea de Manuka se deosebește de alte tipuri, fiind recunoscută prin proprietățile antibacteriene și antioxidante rezultate din testările de laborator ce atestă diferiți factori indicatori pentru cantitatea de substanțe benefice. Cei de la Biosano stau la dispoziția doritorilor cu o gamă variată de produse cu profil naturist, împreună cu detalii specifice.