Prosoape hoteliere de la Brodank - pentru confortul deplin al oaspetilor

BUCURESTI - 10 septembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Textilele sunt cele care definesc confortul oferit de o unitate hoteliera. In fapt, de la acestea incepe ospitalitatea unui hotel, iar producatorii de prestigiu se asigura ca aceasta nevoie este satisfacuta intocmai.

lenjerii-hotel.ro

lenjerii-hotel.ro

Cu o colectie deosebita de textile pentru baie, Brodank - producator de lenjerii si textile HoReCa - iese in intampinarea hotelierilor cu solutii complete privind unitatile hoteliere. De interes major pentru publicul vizat sunt prosoapele de hotel care absorb eficient apa si sunt deosebit de placute la atingere. In acest sens, producatorul a lansat o gama speciala de prosoape, cu bucle din bumbac 100%, plusat si moale - intocmai pe preferintele beneficiarilor.

Colectia de prosoape de la Brodank - pentru confortul inedit al oaspetilor

Renumele unitatilor hoteliere diverse este definit, inainte de toate, de conditiile pe care le ofera oaspetilor. Prosoapele de baie fac fara doar si poate parte din arsenalul pe care hotelierii trebuie sa puna accent. Alaturi de halatele de baie, acestea intregesc confortul oaspetilor, inflorind dorinta de a mai reveni pentru serviciile unitatii.

Avantajul beneficiarilor se subintelege, dar mai ales cel al administratorilor atrage atentia: textilele sunt concepute special pentru a absorbi socurile spalatoriilor comerciale. In acest sens contribuie si tesaturile din care sunt confectionate, ce ofera longevitate produselor. Gama de prosoape hotel oferita de Brodank, pe lenjerii-hotel.ro , se adreseaza publicului larg, incepand de la moteluri standard si pana la pensiuni si hoteluri de 5 stele. Sunt concepute special pentru a se potrivi cererilor hotelurilor privitor la costurile de intretinere pe care le presupun acestea, precum si pentru a indeplini cerintele de confort ale beneficiarilor directi.

 

Cat despre halatele de baie, de asemenea necesare in cadrul hotelurilor - mai ales a celor de prestigiu - cele confectionate de Brodank se disting prin durabilitatea pe care o prezinta. Aceasta este sustinuta de atentia oferita fiecarui detaliu, astfel incat pielea sa resimta un confort deplin - fara cusaturi care sa incomodeze sau sa zgarie. Acestea sunt ideale totodata si in cadrul spa-urilor, a centrelor wellness. Contribuie la definirea unei atmosfere relaxante in baia unitatii de cazare, sunt identificate ca o utilitate indispensabila intrucat intregesc confortul beneficiarilor.

Nimic nu poate egala insa confortul pe care il confera o camera de hotel cu elemente personalizate. Acestea intaresc ideea de lux, de intimitate. Brodank ofera aceasta posibilitate hotelierilor, de personalizare a prosoapelor de baie. Personalizarea se realizeaza conform cu cerintele, prin una dintre cele 3 metode disponibile in portofoliul lenjerii-hotel.ro: jaquard, broderie sau prin imprimare. Mai multe informatii in acest sens se regasec in rubrica speciala de pe site.

Atat in cazul prosoapelor pentru corp, cat si a celor pentru fata, dimensiunile sunt standard (pe site detalii specifice legat de acestea).

Nu in cele din urma, recomandarea producatorului pentru hotelieri este sa nu priveze oaspetii de confortul suplimentar pe care il pot aduce covorasele de cada, de asemenea disponibile in portofoliul sau. Alaturi de ideea de personalizare, atmosfera baii devine una inegalabila, fiind o utilitate excelenta, de satisfactie pentru acestia. Cei interesati vor descoperi intreaga lista de produse pentru baie, dar si de lenjerii hoteliere de la Brodank online, pe lenjerii-hotel.ro.