Quartz Auto, magazinul de piese auto la indemana

BUCURESTI - 16 ianuarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pentru cunoscatori Quartz Auto cu doua magazine fizice in Suceava dispune si de o varianta online. Este astfel un aliat la indemana pentru cei care se afla in cautare de piese auto si produse aferente ingrijirii autovehiculelor.

Quartz Auto

Quartz Auto

Din gama de oferte, dupa cum se arata si in cadrul paginii oficiale, https://quartzauto.ro/, nu lipsesc aditivi, becurile led, elemente de caroserie, accesorii auto sau acumulatori, printre altele.

Pachete de produse si servicii

Pentru cei interesati de schimbul de ulei si revizia periodica in acest sens Quartz Auto pune la dispozitie un pachet interesant. Se include filtrul de ulei, cel de aer, filtrul de combustibil si filtrul polen, ulei de asemenea la un pret mai convenabil ca oricand. Pretul difera in functie de tipul de masina. Se adreseaza in special masinilor cu motorizare diesel.

In ceea ce priveste gama de acumulatori auto, Quartz Auto mizeaza pe cele de marca Macht . Sunt recunoscute pentru calitatea lor, de aceea garantia oferita este de 5 ani. Mai mult decat simpla comercializare a acestora, la Quartz Auto este pusa la dispozitie gama completa de baterii auto , cu montaj si verificare gratuite. Pana la a investi in aceasta, orice sofer va dori sa stie parerea unui specialist, ceea ce va regasi in acelasi loc de unde isi poate achizitiona si o baterie noua.

Uleiuri

Quartz Auto este distribuitor autorizat pentru gama de uleiuri BELCO. Acestea sunt recunoscute in plan international, ca fiind produse de calitate. Brandul in sine este de origine belgiana si are la activ ani de experienta, timp in care si-a largit aria de optiuni, producand uleiuri diverse. Uleiurile BELCO se gasesc in variante sintetice si nu numai, cu o gama vasta de preturi de asemenea.

In cadrul magazinului sunt puse la dispozitie diferite cantitati, ceea ce face ca doritorii sa alega o varianta optima si in functie de nevoie, precum si in functie de buget.

Intretinere auto

Masinile sunt o necesitate, dar nu numai pentru mobilitate. Acestea reflecta si grija posesorului, care cel putin din perspectiva calitatii a ceea ce foloseste sau din dorinta de vanzare ulterioara a autovehiculului trebuie sa acorde masinii atentia cuvenita. Chiar si detaliile, accesoriile au un rol important si pot creste pretul masinii la vanzare.

Quartz Auto dispune in gama sa de produse covoare auto pentru diferite tipuri de masini, anvelope de sezon, capace de roti si multe alte astfel de produse. Se vor gasi totodata si acele produse destinate sigurantei rutiere, vopsea sau odorizanti. Practic odata regasit, in ceea ce priveste acest loc, se poate spune ca sunt acoperite mai toate nevoile unui sofer responsabil cu privire la nevoile de intretinere auto.

Produsele comercializate sunt de la branduri renumite, CASTROL, COMMA, BELCO, LUK si multi altii. Acest lucru demonstreaza inca o data ca aici este vorba de calitate, de selectie de produse care odata alese aduc avantaje.

Cei interesati de ceea ce au nevoie pentru masina detinuta regasesc in cadrul paginii oficiale categoriile de produse si preturile aferente, impreuna cu ofertele active.