Realizati proiecte pentru orice tip de casa cu Smart Home Concept

BUCURESTI - 12 octombrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Proiectele de casa nu sunt usor de realizat. Necesita foarte multe cunostinte in domeniu si este nevoie de o intreaga echipa de profesionisti pentru a putea fi realizate corect. Asa cum este echipa de la Smart Home Concept.

smarthomeconcept.ro

smarthomeconcept.ro

Daca v-ati decis sa construiti o casa, cu siguranta asta se intampla pentru ca deja aveti in minte idei despre cum ati dori sa arate. Bineinteles, doriti ca proiectul de casa pe care il realizati sa le reuneasca pe toate si sa corespunda preferintelor si necesitatilor voastre.

Acum aveti la dispozitie o echipa de arhitecti, ingineri, verificatori si experti tehnici cu atestat MLPTL cu o pregatire temeinica si o experienta mare in domeniu, gata sa va ajute sa va indepliniti visul de a avea exact casa pe care v-o doriti. Veti avea parte de consultanta de specialitate si sfaturi practice in ceea ce priveste solutiile de eficientizare a intregului spatiu locuibil.

Proiecte de casa

Accesand site-ul oficial - smarthomeconcept.ro - veti descoperi un cataolog de proiecte gata facute in cazul in care doriti sa optati pentru aceasta varianta sau puteti sa realizati impreuna cu echipa propriul vostru proiect.

Smart Home Concept isi intampina clientii cu o serie de proiecte pentru diverse tipuri de case: cu etaj, cu mansarda, mici si cu mansarda, case tip duplex, case mici, case fara etaj si multe altele. In plus, aceeasi echipa va poate ajuta si cu proiecte pentru foisor, garaj sau pentru imprejmuirea casei.

Experienta de 11 ani pe care Smart Home Concept o are pe piata din Romania face in asa fel incat serviciile complete de arhitectura, urbanism, design interior, inginerie si consultanta tehnica in constructii, urmarire de santier si expertize tehnice sa fie la standarde de top, societatea avand la activ peste 200 de clienti multumiti.

In plus, cei interesati au posibilitatea de a opta pentru proiecte de case gata facute, la preturi reduse. De asemenea, este posibila si plata esalonata.

Nu trebuie decat sa luati legatura cu un consultant al echipei direct din pagina de contact a site-ului smarthomeconcept.ro, prin apel telefonic la unul dintre numerele 0728 407 562 sau 0721 965 884 sau trimitand un email la adresa office@smarthomeconcept.ro.