RINO, sursa mijlocului de transport de care ai nevoie

BUCURESTI - 3 decembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Inchirierea unei masini nu a fost nicicand mai simpla, procedura implicand nu doar o exprimare de optiune, ci si o rezervare conform perioadei dorite. In acest sens, RINO, renumita agentie de inchirieri auto, propune varianta sa de rezervare online, fara costuri si taxe, chiar si in cazul in care te razgandesti.

rino-rent-a-car.ro

rino-rent-a-car.ro

Motivatia de a inchiria o masina vine mai degraba din necesitate, pentru ca este nevoie de un timp optimizat in ceea ce priveste deplasarea. Fie ca este vorba de un turist strain sau nu, de cei care aterizeaza pe aeroportul din Cluj sau ajung intr-un oras nou precum Cluj Napoca cu orice alt mijloc de transport aici vor, cu totii intampina din nou nevoia de deplasare rapida. Masina inchiriata inseamna un avantaj de a putea urma un plan ce nu consta in a depinde de ore de inconvenienta si de asteptari indelungi intre tipurile de transport.

Principiul inchirierii de la RINO

Cu o reputatie formata pe aceasta nisa, RINO este acea agentie ce simplifica conditiile de inchiriere si nu numai. Se are in vedere optiunea rapida si eficienta de a indeplini o astfel de misiune. Datorita unui numar mare de masini si de principii bine stabilite, aceasta agentie functioneaza in favoarea celor interesati.

Pentru inchirieri auto Cluj spre exemplu este necesara informarea cu privire la tipul de masina, urmand completarea unui chestionar online ce va fi efectiv rezervarea necesara. La timpul stabilit masina va astepta solicitantul, pentru a-l bucura de o alegere bine facuta.

Trebuie spus ca RINO Rent a Car isi adapteaza ofertele in functie de sezon si aduce cu sine avantaje pe care cei in cauza le apreciaza. Cand o masina este inchiriata de obicei se doreste o scutire de griji privind echiparea, starea masinii. De asemenea, functionalitatea acesteia nu trebuie sa ridice semne de intrebare. Si daca ne gandim ca totul vine cu un pret, RINO sparge tiparele si propune un tarif competitiv.

Cu preturi dintre cele mai accesibile, RINO dispune la cerere si de extra dotari, cu preturi in egala masura de avantajoase. Aici se inscrie scaunul de copil, un GPS, lanturi de zapada sau chiar un sofer profesionist care sa-l conduca pe solicitant acolo unde isi doreste. Asadar se explica faptul ca aceasta agentie de inchiriere auto se adreseaza atat celor din sectorul business, cat si celorlalti, care inchiriaza in scop individual si personal.

Poate fi vorba de termen lung sau scurt, de o singura masina, de un model de lux sau una compacta de oras. Indiferent de alegere, RINO dispune de o solutie, de un raspuns potrivit celor cu o astfel de nevoie.

Serviciile RINO sunt flexibile

Aceasta agentie se distinge pe nisa sa si prin flexibilitatea cu care se adreseaza publicului. Astfel, permite ca preluarea si predarea masinii inchiriate sa se realizeze in orice zona pe raza orasului Cluj, fara taxare suplimentara din acest punct de vedere. De asemenea, masina poate fi preluata direct din aeroport.

Cu un program fara limite, cu disponibilitate demonstrata si pregatiti sa consilieze la nevoie, agentii RINO Rent A Car sunt un real sprijin pentru cei interesati. Oferta completa si alte detalii se regasesc in cadrul paginii oficiale, rino-rent-a-car.ro .