RoCazare, solutia cazarii in stil modern

BUCURESTI - 8 noiembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pentru cei care inca nu au luat cunostinta despre ce inseamna cazarea in regim hotelier, dar mai ales pentru cunoscatori, RoCazare este un raspuns optim atunci cand se doreste o solutie pentru cazare. Aceasta metoda combina doua principii, pentru maximum de confort de care sa dispuna solicitantul. Astfel, se imbina perfect metoda cazarii la hotel, serviciile din astfel de unitati de cazare, cu cele ce tin de spatii individuale, de camine clasice, apartamente de diferite compartimentari si suprafete.

RoCazare

RoCazare

Avantaje si optiuni de la RoCazare

Un nume deja celebru cand vine vorba de cazarea pe stil modern, in regim hotelier, RoCazare se distinge prin termenii prietenosi pentru colaborare. Astfel, sunt puse la dispozitie locatii nenumarate, in zone de mare interes cum sunt marile bulevarde din capitala. Pentru a ajunge in spatii de vizitat, culturale, apartamentele ce fac parte din reteaua www.rocazare.ro ofera acces facil, rapid, avantajos. Nu doar imprejurimile sunt avut in vedere, ci concret dotarile.

In orice apartament sau garsoniera aleasa se vor gasi toate dotarile necesare pentru rutina zilnica. De la electrocasnice la lenjerii, vesela si nu numai exista o amenajare bine gandita. Practic, cel care solicita o astfel de cazare nu va mai avea nevoie de lucruri in afara celor existente, exceptand produsele alimentare.

Confortul este cel care defineste cel mai bine acest tip de cazare. Asta pentru ca spre deosebire de cazarea clasica, la hotel, in cadrul apartamentelor puse la dispozitie de RoCazare sau chiar si in cazul garsonierelor toate incaperile sunt cadrul intim al celor care ocupa spatiul. O bucatarie proprie si bine dotata, o baie pe masura, living, spatii generoase de dormit sunt mai rentabile in varianta de cazare in regim hotelier.

Profilul clientilor RoCazare

Oricine si oricand poate alege acest gen de cazare, conditia ramanand aceeasi, de a stabili un program, de a rezerva din timp. La fel ca in orice alt caz se pune accent pe un stil profi si avantajos pentru ambele parti, de a solicita spatiul dorit. Se poate opta pentru cazare in regim hotelier pe termen lung sau scurt, iar in primul caz exista si un avantaj financiar, suma per noapte fiind una mai mica.

Cei care prefera o astfel de cazare stiu sa isi exploreze optiunile si isi doresc confort ca acasa. Sunt spatii ideale pentru grupuri, ce doresc sa aiba o experienta impreuna – un apartament se inchiriaza la sume rezonabile, costurile urmand sa fie impartite. Conform compartimentarii se pot gazdui mai multe persoane.

Totodata o alta clasa de solicitanti se refera la cei care nu sunt dispusi sa renunte la confortul lor in defavoarea unor camere de hotel. Astfel, acestia pot alege cu incredere o locuinta, ce reda in mod fidel confortul unui camin.

RoCazare, garantia unei experiente placute

Cei interesati sa descopere si altfel de variante de cazare decat clasicele metode de pana acum vor regasi la rocazare.ro un sprijin. Optinunile aici sunt in masura sa convinga ca atunci cand este nevoie de cazare nu trebuie sa se compromita partea de confort. Se ofera contract si servicii disponibile precum in unitatile de cazare respectabile.