Rochii si fuste elegante pentru fetite si mamici, de la Radu Elena Atelier

BUCURESTI - 12 aprilie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Ca mama de fetita, in mod cert ai ajuns sa descoperi o diversitate de personaje celebre formate din printese, zane ori alte domnite. Micile domnisoare au tendinta de a copia stilul eroinei favorite si de a-si crea o lume imaginara plina de magie si culori, unde ele sunt cele care primeaza.

raduelenaatelier.ro

raduelenaatelier.ro

O mamica moderna si care este atenta la gusturile si la ceea ce ii place celei mici va incerca mereu sa caute tinute adecvate pentru aceasta ca ea sa se simta cat mai bine si sa fie in centrul atentiei. Mai cu seama la anumite evenimente, precum serbarile scolare sau alte iesiri mai elegante in familie, o fetita are ocazia de a straluci cu adevarat si de a se simti intocmai ca o printesa prin rochita ce o poate purta.

De ce sa se tina cont in alegerea unei tinute potrivite pentru o fetita

Tinutele pentru tinerele domnisoare trebuie sa fie alese si confectionate cu mare grija. Este important ca aceasta sa se simta cat mai confortabil in ceea ce poarta si, de asemenea, calitatea sa fie una pe masura, deoarece este foarte bine cunoscut faptul ca pielea si corpul sau prezinta un aspect si niste caracteristici mai fragile.

In acest sens, este recomandat ca o rochita adecvata unui eveniment sa fie una confectionata pe comanda si intr-un atelier de specialitate, unde sfaturile si consultarile asupra materialului utilizat precum si a altor detalii pot fi discutate anterior si, totodata, parintele sa capete anumite recomandari sau sugestii utile.

O textura mai rigida, precum si anumite tesuturi prea complexe ce creeaza un disconfort nu sunt indicate sub nicio forma. Sunt sustinute rochitele ce au la baza o textura cat mai delicata si vaporoasa care sa ofere o stare lejera si placuta pentru cea care o poarta. Tull-ul este cu siguranta cel mai adecvat material pentru tinutele celor mici. Atat pentru ocazii mai elegante, cat si pentru a fi purtate zilnic, rochitele sau fustitele din tulle asigura un confort foarte ridicat, dar si un aspect foarte gratios si delicat.

Pe www.raduelenaatelier.ro se gaseste o gama larga de articole potrivite pentru cele mici. Cu nuante care de care mai puternice si forme care sa reproduca imaginile zanelor si ale balarinelor ce sunt preferate de fetite, acest atelier imbraca micile printese cu modele de rochite si fustite in diverse stiluri cat mai cochete si gratioase.

Petrecerile la care sunt invitate cele mici vor fi, cel mai adesea, insotite de mama. Tinand cont de acest lucru, va sunt puse la dispozitie numeroase tinute foarte potrivite si doamnelor ce vor fi prezente. Fie cu detalii asemenea, ori cu un specific usor mai diferit, modelele ce se gasesc disponibile pe site-ul mentionat sunt foarte elegante si pline de bun gust. De asemenea, totalizarea tinutei cu anumite piese complementare este asigurata tot in cadrul acestui atelier in functie de dorintele si necesitatile celor interesate.

 

Problema gasirii si accesorizarii corespunzatoare a tinutei nu apartine doar doamnelor, ci si fetitele impun anumite conditii si nevoi in ceea ce priveste imbracamintea si stilul pentru care se opteaza. Atelierul Radu Elena vine in sprijinul gusturilor sofisticate, cu propuneri de croiuri si modele deosebite.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/rochii-si-fuste-elegante-pentru-fetite-si-mamici-de-la-radu-elena-atelier