Salonul de scortisoara sau locul unde problemele legate de greutate dispar

BUCURESTI - 14 septembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Exista trei mari dorinte pe care in special reprezentantele feminine le au, mai ales cand intra in viata de adult si li se adauga tot mai multe responsabilitati: de a avea mai multa energie, kilograme mai putine si pofta de viata la extrem. Tot felul de incercari prin care acestea cred ca pot atinge indeplinirea dorintelor se concluzioneaza prin esecuri constante. Asta se intampla din cauza ca nu pun accentul pe ceea ce conteaza cu adevarat, respectiv pentru ca nu au rabdarea necesara pentru ca metoda aplicata sa functioneze, iar rabdarea este un cuvant cheie in toata aceasta ecuatie.

cinnamonsalon.ro

cinnamonsalon.ro

De la specialistii salonului de scortisoara, dupa cum este numit – Cinnamon Beauty Salon, aflam ca secretul consta in realizarea unei combinatii optime intre alimentatia sanatoasa si masajele in sedinte regulate. De altfel, doritoarele pot opta pentru unul dintre cele 3 pachete pe care specialistul nutritionist si totodata maseur terapeut al salonului le propune. Pentru a participa la un astfel de program insa persoanele interesate trebuie sa fie dispuse sa respecte planul de alimentatie care li se intocmeste, prin raportare la rezultatele ce doresc sa le atinga.

In functie de pachetul ales, programul poate sa aiba o durata de 2 – 3 saptamani, 4 saptamani sau 8 saptamani. Pe site-ul salonului cinnamonsalon.ro se gasesc mai multe detalii cu privire la acestea.

Care este scopul acestor programe?

Desigur ca nimic nu este realizat la voia intamplarii si ca pe intrega perioada a programului ales va exista o comunicare stransa intre specialistul nutritionist si beneficiar. In cadrul primei sedinte, se va realiza consultatia fara de care pachetul nu poate fi urmat corespunzator. Sunt pasi pe care beneficiarul trebuie sa ii urmeze intocmai daca doreste sa obtina rezultate pe masura asteptarilor. De mare folos acestuia vor fi si emailurile cu programul de alimentatie pe care il primeste saptamanal. De altfel, pentru o cat mai buna organizare a programului de nutritie, pacientii primesc acces la pagina de Facebook a specialistului, special conceputa pentru comunitatea de nutritie. Aici se regasesc retete folositoare si alte informatii de ajutor pentru cei interesati.

Bineinteles ca ori de cate ori cineva are nelamuriri sau curiozitati cu privire la program, va putea intra in contact cu specialistul. Implicarea acestuia este o motivatie in plus pentru a completa programul si a respecta intocmai toate etapele pe care acesta le implica. Care sunt acestea in detaliu pot afla persoanele interesate de pe cinnamonsalon.ro, respectiv in sectiunea Nutritie si masaj.

Despre costurile pe care le presupune fiecare pachet si serviciu in parte, tot in cadrul acestei sectiuni sunt disponibile informatii.

Ce recomanda aceste programe?

Motivele pentru care sunt o recomandare sunt multiple. In primul rand faptul ca prin urmarea lor stricta si intocmai, apar rezultatele asteptate. De altfel, faptul ca sunt urmate sub supravegherea unui nutritionist specialist este o incurajare in a-l duce pana la capat. Reprezinta un plus faptul ca acesta va fi mereu la dispozitia pacientului cu informatiile si sfaturile necesare, aspect care nu ar trebui trecut cu vederea.

Pe Cinnamonsalon.ro pot fi vizualizate pachetele disponibile pentru programele mai sus mentionate.