Sănătate și stare de bine cu uleiurile esențiale NaturaFresh

BUCURESTI - 11 iunie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Un stil de viață sănătos este din ce în ce mai mult adoptat de majoritatea oamenilor. Produsele bio sau naturale se remarcă în special prin faptul că nu sunt procesate chimic cu substante toxice ce pot afecta în timp organismul.

NaturaFresh.ro

NaturaFresh.ro

Această ramură a alimentelor sau a articolelor naturale a cunoscut o dezvoltare continuă ce se orienteză spre o varietate de domenii. De la adaugarea lor în prepararea alimentelor pană la înlocuirea produselor de curățat. Un reper în acest sens pot fi produsele bio de la NaturaFresh ce se încadrează în diverse categorii.

Se poate spune că sănatatea este unul dintre bunurile noastre de preț. Astfel, acest aspect presupune înainte de toate întretinere. Plantele sau remediile din gradina naturii pot reprezenta o soluție optimă pentru îngrijire zilnică. Plantele sunt un aliat pentru majoritatea oamenilor încă din cele mai vechi timpuri.

Elementele de care are nevoie organismul nostru se pot regăsi în varietatea naturală și diversele formule de care dispun cei de la NaturaFresh. Astfel se regăsesc categorii ce pot prezenta un interes în ceea ce privește alimente bio, cosmetice naturale, produse bebe și copii sau uleiuri esențiale.

Tehnica aromaterapiei poate reprezenta un remediu pasiv care aduce beneficii pentru îmbunătățirea stării de bine și, eventual, pentru echilibrarea problemelor de sănătate.

Elixirele echilibrului psihic -  ce uleiuri esențiale nu ar trebui să ne lipsescă din casă?

Este poate mai puțin cunoscut faptul că mirosul, sau proprietățile plantelor, ne pot reda starea de bine, motivul pentru care în lipsa ei îți au originea diversele afectiuni. Printre cele mai cunoscute uleiuri esențiale ce pot fi folosite atât în aromaterapie, cât și în prepararea alimentelor, sunt esențele de lavandă, lămâie, mușețel sau salvie.

Procedeul de preparare a uleiurilor esențiale este unul complex prin care se extrage substanța esențială din cantități considerabile de plante. Un exemplu în sensul calității ce face referire la concentrație poate fi reprezentat de gama variată de uleiuri esentiale naturale NaturaFresh ce se regăsesc în diverse cantități.

Lavanda este poate planta ce este în topul alegerilor deoarece proprietățile de care dispune sunt variate. Totuși, caracteristica ce i-a creat reputația face referire la reducerea stării de stres și a depresiei, în special prin aromaterapie. Acesta poate fi însă și un aliat împotriva răcelior, deținând și proprietăți antiseptice.

Alte arome ce pot fi benefice sunt cele de lămaie, mușețel sau salvie. Aceste uleiuri esențiale, dar și alte variante de produse naturale, pot fi găsite pe site-ul oficial https:// www.naturafresh.ro / .