Sandalele de la Capricia - pentru o completare de efect a oricarui outfit

BUCURESTI - 13 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Simple sau completate cu detalii decorative simpatice, sandalele sunt o incantare pentru publicul feminin in aceasta vara. Mai ales cele ce sunt definite de calitate constituie un interes pentru pasionatele de moda, iar magazinele de profil se intrec prin oferte dintre cele mai alese.

capricia.ro

capricia.ro

Capricia este un nume de rasunet pe piata de profil, fiind magazinul online ce isi intampina publicul cu sandale elegante, realizate din materiale atent prelucrate. Vin intr-o paleta de culori variata si sub finisaje care nu au cum sa treaca neobservate.

Ce se poarta si care sunt modelele care cuceresc iremediabil atentia romancelor?

Sandalele de la Capricia - un must have in aceasta vara

Inainte de toate, incanta si cuceresc interesul publicului vast acele sandale care atrag printr-o estetica deosebita. Masura in care este pus accentul pe acest factor trebuie insa mereu echilibrata cu o calitate asemenea.

Atat timp cat materialele ce stau la baza sandalelor sunt dintre cele care rezista cu succes peste timp si se pastreaza intr-un mod excelent si partea estetica este avantajata.

Cu talpa plata sau toc patrat, jos, sandalele de pe Capricia.ro sunt insotite de un element de noutate: nu doar actualitatea modelelor, ci si amprenta unor designeri priceputi se evidentiaza intr-un mod armonios in orice tinute.

Materialul adorat, care ocupa de altfel loc de top in preferintele publicului feminin roman, este pielea naturala. Recunoscut pentru proprietatile sale excelente, precum si pentru confortul pe care il ofera, sandalele asigura o purtare durabila si, in functie de preferintele coloristice, pot fi integrate cu succes in cadrul unor tinute variate.

Talpa acestora este special confectionata pentru a asigura confort la mers, fara a ingreuna in niciun fel miscarea. Totul este deci in favoarea unei stari de bine deosebite.

Cu privire la tonurile de culori ce fascineaza reprezentantele feminine, nuante precum taupe, dar si din cele clasice, nude sau intense, sunt in mod definitoriu optiuni valabile in aceasta vara. Desigur ca gusturile nu se discuta, motiv pentru care un reper precum Capricia solutioneaza problema oricarei femei. Colectia de sandale pe care a pregatit-o in 2019 pentru publicul doritor se pliaza astfel pe preferinte dintre cele mai variate.

Este apreciata atat simplitatea, cat si funditele, detaliile lucitoase, imprimeurile florale, perforatiile si alte astfel de detalii de impact in lumea modei 2019. Atat modelele parte din productia autohtona pe care magazinul le comercializeaza, cat si cele straine fac diferenta de stil in outfit-urile abordate in aceasta vara. Fie cu bretele subtiri, fie din piele ce acopera o mare parte a picioarelor - tip saboti, adeptele unor stiluri precum cel casual, smart-casual si elegant vor avea la dispozitie incaltamintea ideala pentru a se evidentia in orice decor.

Cu siguranta peste asteptarile publicului, colectia de sandale de la Capricia reprezinta o emblema pentru ceea ce se poarta in aceasta vara in randul romancelor. Cele interesate pot vizualiza intreaga linie de sezon in cadrul magazinului online, alaturi de specificatiile fiecarui model, astfel ca alegerea sa fie mai simpla si mai usor de realizat.