Scapa de stres si relaxeaza-te cu fotolii de masaj de la masatto.ro

BUCURESTI - 29 martie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Indiferent daca vine vorba despre lipsa de timp sau despre oboseala acumulata la locul de munca, cu siguranta nu este nici o persoana care ar refuza un masaj destinat relaxarii. De cele mai multe ori, oamenii se plang frecvent de dureri la nivelul spatelui, insa nu reusesc sa se ocupe in totalitate de ameliorarea acestui aspect ingrijorator. Unele persoane nu dispun de suficient timp incat sa isi imbunatateasca starea de sanatate, iar altii au o situatie materiala precara, ce ii impiedica in acest sens.

http://masatto.ro/

http://masatto.ro/

De asemenea, majoritatea saloanelor care ofera servicii de masaj necesita deplasarea fiecarei persoane interesate catre sediul fizic, fara posibilitatea de a beneficia de confort, direct in propriul imobil.

Asadar, echipa masatto.ro vine cu numeroase solutii avantajoase pentru a aduce un plus de relaxare acasa la fiecare, pe termen lung. Care sunt optiunile de care oricine poate beneficia? Ei bine, este vorba despre numeroase oferte de fotolii de masaj de la binecunoscutul brand Rokol.

Bucurandu-se de un grad inalt de notorietate, si nu doar pe piata din Romania, Rokol se diferentiaza de competitori printr-un plus de inovatie combinata cu dorinta de a satisface pe deplin cerintele clientilor din punctul de vedere al sanatatii.

Avantajul adus proprietarilor consta in posibilitatea de a economisi sume considerabile, intrucat investitia in acest produs va fi depasita cu mult de costurile fiecarei sedinte de masaj pe o perioada lunga de timp. De asemenea, aceste fotolii de masaj marca Rokol se bucura de un design autentic, care poate fi cu usurinta incadrat nu doar intr-un spatiu public, asa cum sunt mall-urile, ci si in propria locuinta, deoarece acestea vin intr-o varietate de modele.

Fotoliul de masaj ROKOL 7912L PREMIUM DELUXE 3D PLUS CU ÎNCÄ‚LZIRE

Un bun exemplu de fotoliu de masaj marca Rokol – modele diverse ale acestui producator sunt disponibile in mediul online pe pagina masatto.ro – este produsul anterior mentionat. Acesta vine insotit de o serie de facilitati destinate confortului sporit si relaxarii depline, asa cum sunt:

Tehnologie moderna, ce consta in cuprinderea a 6 role de masaj si a unui sistem sina de tip L, pentru a se putea mula in totalitate pe curbura coloanei vertebrale a fiecarui utilizator: prin acestea oricine poate beneficia de un masaj complet, incepand de la gat, umeri, spate si pana la talie si zona sezutului, inlocuind perfect munca realizata de un terapeut specializat.

Sistem de incalzire pentru zona spatelui: ceea ce duce la eficientizarea sedintei propriu-zise de masaj prin relaxarea deplina a persoanei care urmeaza sa utilizeze produsul.

Masaj cu role la talpi – Numeroase studii realizate pana in prezent arata ca masajul talpilor poate influenta considerabil diminuarea starilor de oboseala. Asadar, facilitatea oferita de acest produs prin rolele de masaj pentru talpi se defineste ca unul dintre principalele atuuri ale unui fotoliu de masaj.

Sistemul Zero Gravity - Asa cum ne indruma si specialistii masatto.ro, dar si terapeutii din domeniu, in timpul unei sesiuni de masaj corpul trebuie sa fie asezat intr-o pozitie cat mai favorabila relaxarii. Tehnologia Zero Gravity inclusa in modelul de fotoliu mentionat ofera o pozitie naturala, relaxanta si confortabila corpului, menita sa elibereze musculatura si articulatiile de orice tensiuni cauzate de asezarea improprie.

Termen de garantie de pana la 5 ani – o astfel de optiune cu siguranta va incanta clientii.

Bineinteles, produsul mentionat, alaturi de beneficiile sale asupra sanatatii, este doar un exemplu ce face parte din gama numeroasa de astfel de articole marca Rokol – disponibile oricarei persoane interesate pe site-ul masatto.ro. Asadar, avand in vedere toate aceste beneficii ale fotoliului de masaj mentionat, in mod cert orice familie va considera ca pretul de achizitie al produsului este unul avantajos.

De asemenea, specialistii masatto.ro ofera numeroase alte fotolii de masaj care sa se potriveasca pe deplin cu cerintele tuturor persoanelor interesate de asemenea produse. Doritorii au optiunea de a testa fotolii de masaj in unul din showroom-urile Masatto din tara, iar reprezentantii companiei ofera tot timpul consultanta, pentru a elimina orice dilema legata de caracteristicile acestor produse.