Scaunele de gaming - proprietati si recomandari pentru un confort durabil

BUCURESTI - 9 iulie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

De multe ori specificatiile urmarite pentru aparatura de gaming sunt peste medie. De obicei sunt luate in vedere aparaturi cu performante ridicate pentru ca jocul sa se desfasoare in parametri normali. Scaunul unui gamer pasionat este recomandat a fi unul confortabil, capabil sa faca fata orelor indelungate alocate jocurilor online.

Inegal.ro

Inegal.ro

In cazul in care este utilizat un scaun obisnuit, fara proprietati specifice dedicate, cel mai probabil pot sa isi faca simtita prezenta acele dureri de spate sau senzatiile de amorteala. Pentru diminuarea acestor neplaceri, sfaturile inclina spre vizarea achizitionarii acelor scaune gaming ce dispun de proprietati specifice activitatilor digitale.

Orele alocate gaming-ului difera de la un tip de joc la altul. Spre exemplu, jocurile online, de tipul multiplayer sau cele care solicita participarea constanta din cauza rundelor ce nu pot fi puse pe pauza, sunt cele care implica statul in aceeasi pozitie mai mult timp.

Este recomandata pauza la o ora, de aceea unele jocuri sunt prevazute cu un astfel de reminder. In caz contrar, scaunele gaming pot reduce semnificativ efectele negative resimtite prin dureri.

In cele ce urmeaza, Inegal - specialist in astfel de articole - prezinta cateva dintre caracteristicile ce trebuie vizate in momentul achizitionarii unui astfel de scaun.

Ergonomia

In momentul asezarii pe scaun este important ca forma corpului sa se plieze perfect cu cea a scaunului. Standardul ergonomic diminueaza in timp presiunea asupra coloanei vertebrale, a umerilor ce duce treptat la dureri musculare.

Reglajul in inaltime

Inaltimea reglata dicteaza postura corpului si in acelasi timp unghiul de vizualizare al ecranului care ajuta la reducerea problemelor de vedere.

Fiecare model de scaun de gaming permite ajustarea inaltimii in mod diferit, cel mai adesea acestea sunt prevazute cu o maneta amplasata lateral sau sub sezut. Articole din aceasta categorie de la Inegal sunt dispuse cu cilindru pneumatic de reglare.

Suportul din zona lombara

Reprezinta o caracteristica specifica regasita la scaunele de gaming. Acest suport ce ofera protectie zonei inferioare a spatelui trebuie sa fie in primul rand reglabila, pentru a se plia pe fiecare tip de statura.

Greutatea suportata

In general scaunele de gaming sunt realizate pentru a suporta maxim 120 kg. Depasirea acestei greutati a facut producatorii sa conceapa diverse mecanisme suplimentare care asigura confortul, in acelasi timp si rezistenta.

Acestea sunt doar cateva aspecte ce necesita o atentie sporita in momentul achizitionarii unui scaun de gaming. Ideea esentiala se refera la momentul in care scopul de folosire este dedicat exclusiv gamingului, scaunele sunt prevazute cu specificatii suplimentare si reglaje variate pentru toate componentele ce il alcatuiesc.

Un avantaj ce se remarca in specificatiile pentru scaune gaming de pe Inegal.ro este posibilitatea de reglare a cotierelor in patru dimensiuni, fiind 4D. Pasionatii de jocuri video se pot interesa despre gama variata de modele si culori pe pagina oficiala a site-ului Inegal.ro.