Schimbare totala de look in cateva minute cu perucile Belher!

BUCURESTI - 31 martie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Cum reusesc vedetele sa isi schimbe nuanta parului atat rapid si acesta sa ramana la fel de sanatos si bogat? O astfel de intrebare nu mai reprezinta o curiozitate insa pentru cele care stiu ca secretul lor sunt perucile profesionale. Raspunsul justifica si cum reusesc sa aiba lungimi diferite ale acestuia, uneori chiar de la o zi la alta. Daca ideea de a purta peruci pentru schimbari imediate de look este imbratisata de cele din showbiz, de ce nu ar fi o optiune si pentru publicul feminin larg, pentru oricine vizeaza o astfel de transformare?

belher.ro

belher.ro

Optiunile variate de la Belher sunt demonstratia ca se poate! Oricine poate viza o schimbare totala de look, in cateva minute si cu minimul de efort, cu ajutorul perucilor pe care acest magazin le propune. Din par natural sau din fibre sintetice, speciale, acestea pastreaza aspectul natural, uniform al podoabei capilare, adaugand insa mai mult volum, culoarea dorita si lungimea visata, in cateva miscari.

 

Perucile de la Belher - si schimbarea totala a look-ului este posibila!

Diversitatea portofoliului cu care magazinul isi intampina clientele este o demonstratie mai mult decat suficienta ca oricine va gasi peruca potrivita. Paritale sau totale, cu monofilament si alte optiuni in functie de alegere, perucile pot fi comandate in varianta dorita, cu livrare prin curier. Chiar daca cei mai multi sunt astazi in auto-izolare, asta nu inseamna ca ritualul de infrumusetare trebuie intrerupt.

Pentru ca timpul personal este mai mult acum, oricine poate incerca look-urile preferate, cu ajutorul unei peruci naturale, spre exemplu. Fotografiile cele mai reusite le pot ajuta pe cele care iubesc un look perfect pana in cel mai mic detaliu sa devina parte din echipa #BelherGirls. Despre tipurile de peruci disponibile, lungimi, dar si alte specificatii de interes gasiti detalii pe site.

Nota: Pana situatia va permite din nou vizitele in magazine, cele care prezinta interes pentru produsele Belher, deci si pentru peruci, pot comanda online, profitand pe aceasta cale si de ofertele pe care magazinul le-a pregatit - disponibile atat pe Belher.ro , cat si pe pagina de Facebook Belher. Mai mult decat atat, tranzactiile pot fi efectuate cu cardul, deci totul este mai sigur, limitand pe cat posibil orice contact fizic.

 

Taguri: belher.robelher