Servicii de curierar rapid, de la E-livrat

BUCURESTI - 31 ianuarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pentru cei din Bucuresti si Ilfov care au nevoie de servicii de curierat, E-livrat este o recomandare. Gratie serviciilor de tip curier rapid azi sau a doua zi, E-livrat se inscrie pe lista celor mai rapizi si eficienti in a realiza transportul de colete.

E-livrat

E-livrat

Curier corporate

Serviciile de la E-livrat se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice. Pentru acest din urma caz, exista servicii corporate care sa avantajeze privind costurile si conditiile de colaborare. Astfel, E-livrat devine in mod cert un aliat si un liant intre colaboratori, expediere rapida a documentelor si coletelor oriunde in tara.

Tinand cont de faptul ca fiecare afacere functioneaza dupa un program anume, E-livrat permite alegerea orei zi zilei de preluare si de livrare a unei comenzi. Serviciile sunt mai flexibile si mai avantajoase.  

Va fi oferita consiliere si asistenta pe durata transportului, orice colet putand fi urmarit in etapele sale de transport, conform codului unic de inregistrare in sistem. Aceste informatii vor fi oferite la momentul preluarii unui colet.

Acoperire nationala

Oriunde in tara, E-livrat isi asuma transportul de colete, plicuri, cu o greutate de pana la 30 de kg. Serviciul acopera toata tara, expedierea fiind desigur una rapida. Mai mult decat atat, E-livrat lucreaza cu transparenta si se adreseaza publicului cu servicii prompte si de calitate. Ca urmare a unei colaborari, orice client poate oferi feedback.

Transportul in siguranta presupune maxima atentie fata de calitatea acestuia, astfel incat E-livrat va livra in timp util, tinand cont si de repere ale manevrarii optime a coletelor, indiferent de continutul acestora.

Despre E-livrat

Aceasta firma de curierat rapid a aparut ca un raspuns pentru nevoile publicului la ora actuala. In domeniul de transport rapid la destinatie, preluare si predare de colete, plicuri se simtea nevoia celor care pot realiza acest serviciu rapid, dar si eficient si in termeni de calitate. E-livrat a setat altfel de standarde in domeniu.

Funcioneaza dupa un program avantajos atat pentru preluari, cat si pentru predari. Detalii in acest sens si nu numai se regasesc in cadrul paginii oficiale, e-livrat.ro .