Servicii funerare de la Adysim pentru locuitorii din Bucuresti si Ilfov

BUCURESTI - 6 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Moartea unei persoane dragi vine ca un soc pentru toti membrii familiei, dar si pentru apropiati. Pe langa zilele ramase ce pot fi petrecute cu defunctul, familia trebuie sa se ocupe si de diferite demersuri ce privesc inmormantarea. In aceste momente triste in care se doreste doar petrecea timpului ramas cu persoana ce a inseamnat ceva pentru fiecare, firmele de servicii funerare pot fi aliatul familiei.

adysim

adysim

Pentru familiile indoliate din Bucuresti si Ilfov, Adysim este solutia salvatoare. Acestia se pot ocupa de toate demersurile ce privesc inmormantarea. Astfel, acestea nu vor mai fi o povara in plus pe umerii familiei.

Serviciile oferite de Adysim

Trebuie mentionat de la inceput ca Adysim sta la dispozitia solicitantilor la orice ora din zi si din noapte. Serviciile pe care acestia le pun la dispozitie cuprind:

-  Transport funerar

-  Transport persoane

-  Sicrie

-  Incinerare

-  Toaletare

-  Repatriere

-  Imbalsamare de catre personalul specializat

-  Eliberarea documentelor diverse

Totodata, acestia se pot ocupa si de parastasele ce trebuie facute la diferite intervale de timp. In cadrul site-ului se regasesc diferite pachete pentru parastas , chiar si pachetul de post. Toate acestea se pot personaliza in functie de cerintele familiei.

Accesoriile nu trebuie sa lipseasca din cadrul zilelor de privighere, dar nici de la inmormantare. Adysim pune la dispozitie accesorii precum:

-  Candele

-  Felinare cimitir

-  Cruci din marmura sau lemn

-  Dolii

-  Seturi deces

-  Manere

-  Icoane, dar si alte accesorii.

Coroanele – purtatoarele unui ultim mesaj etern  pot fi achizitionate tot de la Adysim. In functie de dorinte, acestea pot fi din flori artificiale sau naturale. Pretul difera in functie de dimensiuni, model si tipul de flori folosit. Mai multe detalii, dar si modelele se regasesc in cadrul site-ului.

In cazul in care defunctul era pensionar/a, prin prezentarea unui cupon de pensie, indoliatii pot benefecia de pachetele funerare destinate pensionarilor.

 Este mult mai avantajos sa se aleaga un pachet funerar in locul fiecarui accesoriu achizitionat separat. Pachetele dispozibile sunt: baza, lux, mediu, premium, standard, social si nu numai.

In aceste momente extrem de grele, Adysim asteapta familiile indoliate sa acceseze site-ul pentru a beneficia de suportul total de care au nevoie.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/servicii-funerare-de-la-adysim-pentru-locuitorii-din-bucuresti-si-ilfov