Servicii funerare pentru publicul din Bucuresti si Ilfov de la Adysim

BUCURESTI - 17 ianuarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pentru cei din Bucuresti si Ilfov serviciile funerare necesare pot fi oferite de agentia Adysim . Interventia prompta, precum si diversitatea de servicii sunt avantaje pentru familia indoliata, tinand cont de necesitatea de a pregati in timp util, cat mai curand, tot ce tine de evenimentul funerar. Adysim, agentie de profil cu experienta, este disponibila oricand, are program nonstop.

Adysim

Adysim

Inca de la primele interventii, echipa Adysim poate fi chemata, indiferent daca decesul survine la domiciliu sau intr-o institutie spitaliceasca. Lista de servicii include ajutor pentru obtinerea documentelor necesare si a declaratiilor privind organizarea unei inmormantari sau incinerari, obtinerea constatarii de deces, servicii de preluare, manipulare, imbalsamarare si toaletare. Aici se adauga serviciile de transport, special pentru defuncti, cat si cel destinat participantilor la evenimentul funerara, repatriere, catering, precum si toate accesoriile traditionale, disponibile pentru achizitie.

Pachete de servicii funerare

Din ratiuni practice, poate fi ales un pachet de servicii funerare. Adysim pune la dispozitie o varietate de optiuni in acest sens, de la cele social, cele care pot acoperi minimul posibil si pana la cele premium, de lux. Tot aici se vor regasi si optiuni ce vizeaza posibilitatea de a plati pe baza talonului de pensie al defunctului, acoperind astfel total sau partial cheltuielile initiale - de achizitie a sicriului, crucii si a altor accesorii, precum si de imbalsamare, printre altele.

De asemenea, alte pachete de servicii oferite de Adysim se refera la oferta pentru parastase. Desi acest moment are loc de regula dupa inmormantare si ulterior la anumite intervale de timp post inhumare, nu este exclus interesul familiei indoliate de a organiza si aceasta masa. Pot fi alese pachetele cu tipul de mancare, meniu complet, cu posibilitatea de a comanda si traditionala coliva.

Adysim dispune si de coroane si alte accesorii funerare. Altfel spus, o vizita la aceasta agentie de pompe funebre ii ajuta pe cei interesati sa achizitioneze toate cele necesare pentru a pregati privegherea si ulterior a pune la punct desfasurarea inmormantarii - inhumare sau incinerare, dupa preferinte. Serviciile acestea se adreseaza celor din Bucuresti, orice sector, precum si din Ilfov.

Pentru solicitari de pret si alte detalii poate fi accesata pagina oficiala, servicii-funerare-nonstop.ro .

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/servicii-funerare-pentru-publicul-din-bucuresti-si-ilfov-de-la-adysim