Shop Einstal asigura stocuri de instalatii termice si sanitare, disponibile in magazinul online

BUCURESTI - 22 mai 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Chiar si in perioada pandemiei, Shop Einstal a continuat sa asigure publicului larg instalatii diverse si de calitate. Magazinul online functioneaza ca si pana acum, fara probleme legate de program sau stoc.

Shop Einstal

Shop Einstal

Shop Einstal, un nume consacrat pe nisa de furnizori ai diverselor tipuri de instalatii termice sau sanitare, dispune in portofoliul sau sute de produse; comercializeaza produse de la branduri de renume si, la fel ca in magazinele fizice, ofera garantii.

Timp optim pentru imbunatatiri

Studiile pe piata arata in ca in ultima vreme, pe timp de pandemie, romanii si-au indreptat mai mult atentia catre proiectele din casa, mici schimbari, renovari. Asadar magazinele de profil au fost luate ca asalt. Daca nu in varianta clasica, atunci mediul online a fost de baza. Asadar Shop Einstal este un reper pentru publicul interesat.

Sisteme de incalzire – odata cu venirea sezonului cald vine si timpul potrivit pentru schimbari la capitolul sisteme de incalzire. Fie ca vorbim despre schimbari majore sau doar de imbunatatiri, Shop Einstal reprezinta o solutie. Aici pot fi gasite centrale termice si accesorii, de la tevi, fitinguri si pana la termostate. In completare, radiatoarele diverse vor asigura si distribuirea caldurii in incaperi.

Sistemele de incalzire sunt verificate si sunt realizate investitii serioase pentru ca la urmatorul sezon rece confortul sa fie sporit. Shop Einstal tine pasul cu necesitatile si cu cerintele publicului, astfel ca pune la dispozitie si echipamente sanitare, armaturi, boilere, apometre, precum si sisteme de filtrare, produse corelate cu sistemele de incalzire pe baza de circulatia apei incalzite, in sistem, distribuita in radiatoarele locuintelor.

Pompe si hidrofoare – una din cele mai vaste categorii de produse aici se refera la sistemele usor de instalat ce pot asigura apa curenta. Diferenta intre cele doua consta in modul in care fac acest lucru si anume prin pompare sau aspirare. Cei interesati compara modul de functionare, randamentul versus cantitatea de apa minim necesara pentru consumul zilnic, amorsarea si alte detalii.

O pompa submersibila sau un hidrofor reprezinta solutia optima pentru cei din mediu rural mai ales, ce nu dispun de racord la sistemul public de apa curenta. Fie ca vorbim de necesitatea apei menajere sau de apa pentru gospodarie si agricultura, una din aceste solutii se preteaza a fi una buna.

Din nou vorbim despre o larga selectie de tipuri de produse. Se va tine cont de putere, de numarul de deschideri, respectiv inchideri, de adancimea de la care se va extrage apa. Pentru cei care sunt in cautare de astfel de sisteme, specialistii de la Shop Einstal pot pune la dispozitie si extra detalii tehnice, consiliere profesionala. In plus, oricare ar fi achizitia, aceasta vine la pachet cu schema de montaj si garantie.

Comanda online

Pentru doritori, in continuare ca si pana acum, Shop Einstal functioneaza optim. Comenzile de produse pot fi facute oricand, in cadrul paginii. Detalii sau pentru nevoie de asistenta puteti lua contact cu reprezentantii acestui eshop.