Sion Solution, firmă autorizată ANRE pentru montaj instalații electrice

BUCURESTI - 29 aprilie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Sion Solution pune la dispoziția publicului servicii profesionale de proiectare și montaj instalații electrice curenți tari.

Sion Solution

Sion Solution

Firmă autorizată ANRE: Tipuri de sisteme de instalații electrice pe care Sion Solution le execută 

Activează pe piața de profil din 2018 și până acum și-a consolidat brandul prin profesionalismul de care dă dovadă, prin servicii variate și complexe. Sion Solution este o firma autorizata ANRE ce oferă și servicii de mentenanță, având personal calificat autorizat. 

În materie de sisteme de instalații electrice curenți tari, Sion Solution este echipa potrivită pe care să o solicitați pentru proiecte din categoria:

- Instalații electrice de legare la pământ; 

- Iluminat stradal si ambiental;

- Instalații de paratrăsnet;

- Instalații electrice având ca sursă de energie panourile fotovoltaice;

- Instalații electrice iluminat de siguranță și antipanică; 

- Instalații electrice interioare de forță tablouri;

- Instalații de automatizări electrice.

Sion Solution își arată disponibilitatea pentru astfel de proiecte, îndeplinind toate standardele de calitate și dispune de echipamentele necesare pentru orice lucrare electrică. Ca executant, asumarea unor astfel de proiecte implică numaidecât și responsabilitatea de a avea în echipă numai personal calificat și echipament autorizat, de calitate, pentru a asigura deopotrivă securitatea echipei, cât și cea a exploatării pe termen lung a instalațiilor montate.

Orice proiect va începe, mai întâi de toate, cu o analiză de caz, pentru a adapta serviciile la nevoile clientului, ținând cont de locație și de specificul sistemelor, printre altele.

Sion Solution și soluțiile pentru securitate

În vastul portofoliu de servicii al celor de la Sion Solution regăsim și soluțiile pentru securitate, de tip:

-   Sisteme de detecție incendiu;

-   Sisteme de bariere cu infraroșu;

-   Sisteme de supraveghere video;

-   Sisteme de detecție efracție;

-   Sisteme de control acces;

-   Sisteme de parking și ticketing;

-   Protecție perimetrală și gardul electric;

-   Sisteme rețea voce-date.       

Astfel de echipamente de prevenție sunt maxim de utile în unele cazuri și reprezintă o necesitate. Sunt utile atât în spații rezidențiale, cât și în cele comerciale sau industriale. Alegerea echipamentului optim, cât și tot ce ține de implementare și mentenanță pot însemna o colaborare eficientă cu Sion Solution. Tot aici puteți solicita și audit de securitate.

Aparatura pusă la dispoziție este una de ultimă generație și vine la pachet cu garanție. Echipa este reprezentată de personal specializat, deci veți avea parte de garanția calității serviciilor oferite și prin prisma experienței celor cu care lucrați. 

Sion Solution execută lucrări excepționale, conforme cu standardele și normele de siguranță în vigoare. Proiectele de acest gen, realizate corect, vă garantează siguranță și exploatare sigură și de lungă durată. 

Detaliile serviciilor sunt regăsite și în cadrul paginii oficiale, sionsolution.ro, acolo unde puteți solicita asistență tehnică și poate fi înaintată o cerere de ofertă. Optați pentru a colabora cu o firmă autorizată ANRE care să vă pună la dispoziție mai mult decât o serie de servicii. Experiența dumneavoastră va fi una completă, prin consilierea oferită de asemenea.

Veți descoperi la Sion Solution, firmă autorizată ANRE pentru montarea diverselor tipuri de instalații electrice, un parteneriat avantajos. Din nevoia de implementare a acestor sisteme, veți găsi aici o echipă de profesioniști gata să vă ajute, disponibilă și cu experiență!

 

Contact:

+4 0735 188 899

office@sionsolution.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/sion-solution-firma-autorizata-anre-pentru-montaj-instalatii-electrice1