Solutia optima in alegerea unei garsoniere in Brasov? Ce spun expertii Maurer Imobiliare?

BUCURESTI - 19 februarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Ideea de a avea propria locuinta este mai mult decat atragatoare. Cine nu isi doreste sa aiba spatiul propriu in care stie ca se poate intoarce oricand, de oriunde? Cu siguranta ca pentru multi achizitionarea unui imobil este un scop in viata si se subintelege de ce. Odata ce aceasta decizie a fost luata, incep provocarile, incercarile si rabdarea este deseori pusa la incercare. Acest din urma aspect este specific situatiilor in care nu se cunosc suficiente detalii cu privire la domeniul imobiliar, la modalitatea in care evolueaza lucrurile de la o zi la alta, la preturile practicate pe piata, la variantele cele mai convenabile etc.

avantgarden3.ro

avantgarden3.ro

Maurer Imobiliare, dezvoltator imobiliar de top din Brasov, iese in intampinarea celor care au hotarat sa cumpere un apartament sau o garsoniera nu numai cu cele mai bune oferte si solutii, dar si cu o serie de sfaturi utile.

Care este solutia potrivita pentru identificarea garsonierei ideale?

Piedicile care pot aparea in finalizarea cu succes a operatiunii de achizitie sunt numeroase. De aceea, este necesar ca de la bun inceput sa fie realizat un plan atent organizat, care sa vizeze fiecare etapa a procesului. Potrivit expertilor din spatele proiectului de succes Avantgarden3, numai atunci cand se cunosc exact nevoile si cerintele va fi gasita locuinta ideala in timp util. Cumparatorul trebuie sa fie pregatit deci de la bun inceput. Iata care sunt aspectele cele mai importante asupra carora trebuie acesta sa fie lamurit.

Bugetul disponibil si modalitatea de plata

Dat fiind faptul ca suma de achitat va fi una insemnata, este necesara realizarea unui plan bine gandit in acest sens. La ce modalitate de plata se va apela? Spre exemplu, majoritatea alege programul Prima Casa, indeosebi pentru avantajul unui avans minim de achitat – 5% din totalul achizitiei.

De asemenea, este necesara cunoasterea sumei disponibile de investit in una din cele mai potrivite garsoniere de vanzare Brasov pentru a evita acumularea ulterioara a datoriilor din cauza lipsei unei baze financiare suficiente.

Locatia

Deosebit de important este sa se stie zona exacta in care se doreste cumpararea imobilului. Totul va fi mai simplu atat pentru cumparator, cat si pentru dezvoltatorul care va veni cu propuneri in conformitate cu cerintele.

Spre exemplu, pentru cei interesati, expertii Maurer Imobiliare dispun de oferte complexe de garsoniere, localizate in cartiere de renume precum Avantgarden3 sau Tractorul. Acestea fac parte din ansambluri rezidentiale recent construite, ce vin insotite de garantia calitatii.

Opteaza pentru o astfel de solutie cei care doresc sa locuieasca intr-o zona curata, modern organizata si amenajata, cu spatii verzi, spatii de joaca pentru copii, locuri de parcare, liniste si vecini exemplari.

Dotarile si avantajele garsonierei

Garsoniere de vanzare in Brasov se gasesc nenumarate, insa cate dintre acestea reusesc sa asigure confortul necesar si sa ofere siguranta de care fiecare are nevoie? Nu orice spatiu poate deveni acasa, cel putin nu unul care nu corespunde cu nevoile proprietarului. In acest sens, ofertele dezvoltatorului mentionat se remarca prin garantia calitatii si sigurantei constructiilor, riscuri minime de daune in caz de cutremure sau alte evenimente neasteptate. Complexitatea dotarilor, a utilitatilor, calitatea inalta a instalatiilor si a izolatiei – toate contribuie la intregirea nivelului de confort resimtit, asigurand astfel un trai corespunzator.

Cei interesati de ofertele de garsoniere ale acestuia gasesc pe avantgarden3.ro informatii complete in acest sens.