Sono, sursa completa de echipamente pentru sonorizare profesionala

BUCURESTI - 21 octombrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Experienta audio este una ce face diferenta intre confortul publicului, aprecierea acestuia la vizionarea unui film sau la timpul petrecut intr-o locatie. Chiar si din punct de vedere al spatiilor din resedinta, acelasi nivel de inalta calitate poate fi dorit la redarea sunetului muzicii, a unui film, a unui videoclip. Pentru astfel de cerinte, solutiile vin de la Sono, magazin specializat pe aceasta nisa.

Sono.ro

Sono.ro

Echipamentele regasite aici sunt selectii de la mari producatori, Bose, Denon, Yamaha printre altii. Este o alta siguranta ca produsele sunt de calitate si redau suntele impecabil. Sono.ro incurajeaza astfel ca investitia in astfel de echipamente sa fie facuta dupa o atenta selectie, conform nevoilor, din randul celor mai buni producatori din domeniu. Receivere, boxe compacte, sisteme de home cinema se vor regasi in aceasta categorie.

Multiroom

Un sistem de sonorizare multiroom nu ar trebui sa lipseasca din locuinte. Oriunde s-ar afla utilizatorul, din orice incapere a locuintei, sursa de sunet va reda la fel de bine. Fie ca este vorba de un canal de muzica sau radio, acesta va fi ascultat fara fluctuatii de volum.

Astfel de sisteme se regasesc la sono.ro , boxe wireless portabile. Trebuie de inteles ca un sistem multiroom presupune ca muzica sa fie difuzata tot timpul, pretutindeni.

Surround 5

Sistemele audio de tip surround 5 ofera o experienta sonora aparte. Se bazeaza pe efectul surround, ceea ce inseamna ca va reda cu fidelitate modul in care sunetul se propaga. Este greu de definit care este chiar cel mai bun astfel de sistem, dar Sono selecteaza cateva dintre cele de top si le propune doritorilor.

Alte produse regasite la Sono.ro

Aceeasi sursa pune la dispozitie si boxe Bose, sisteme stereo HI-FI , casti, cabluri si accesorii printre altele. O categorie aparte este cea a accesoriilor auto. Confortul unui sofer consta si in diverse dotari care sa ii permita o stare de bine in timpul sofatului – asadar sunt necesare senzori de parcare poate, sisteme de incalzire in scaune sau navitgatie GPS, toate acestea si nu numai facand parte din catalogul de oferte de la sono.ro.