Tendintele in materie de mobilier pentru un dormitor modern si elegant – ce recomanda specialistii Secan?

BUCURESTI - 4 decembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Tendintele in materie de mobilier se schimba de la an la an. Oricine doreste sa completeze un dormitor modern si elegant le va avea in vedere, respectiv se va orienta spre o optiune fara varsta. Un dormitor din bambus , spre exemplu, este o alegere de top si va fi si in anul care urmeaza.

www.secan.ro

www.secan.ro

In general astfel de alegeri sunt realizate prin raportare la preferintele proprii si prea putin la ceea ce recomanda specialistii. Din acest motiv, mobilierul trebuie inlocuit constant, se deterioreaza rapid pentru ca materialul din care sunt realizate este inferior calitativ, dar si pentru ca alegerea nu a fost una inspirata.

Specialistii Secan, experti in mobilier pentru interior si exterior, vin in intampinarea publicului interesat de o schimbare notabila cu recomandari si sfaturi justificate. Este vorba despre o investitie destul de mare, motiv pentru care nimeni nu ar trebui sa faca vreun compromis legat de aceasta. Mobilierul trebuie sa raspunda in egala masura necesarului de functionalitate, precum si partii de estetica.

In acest sens, optiunile de mobilier propuse pe secan.ro se remarca in lista de variante a romanilor. Mai cu seama alegerea publicului se refera la un dormitor din bambus in detrimentul alternativelor. De ce aceasta preferinta? Ei bine, avantaje ca durabilitatea, eleganta si estetica apartea nu sunt de trecut cu vederea.

Iata si care sunt tendintele in materie de mobilier pentru dormitor in 2019.

In principal, atentia publicului se indreapta catre natural. Asa cum a fost si in acest an, si in urmatorul ramane in top preferinta spre un aspect natural al mobilierului pentru dormitor. La nivel de materiale utilizate in confectionarea pieselor de mobila dedicate camerei de odihna, bambusul castiga degajat, mai ales cand este combinat cu rattan, bambus derulat sau lemn masiv exotic. In acest sens, sunt disponibile idei de mobilier interesante, ideale pentru dormitoarele spațioase în portofoliul Secan.ro, sectiunea Dormitoare.

Desigur ca o astfel de alegere trebuie sa puna accent si pe alte detalii, care sunt de altfel responsabile de conturarea unui ambient potrivit pentru o relaxare optima. Este ideal ca mobilierul sa aiba o culoare placuta, care sa nu oboseasca ochii. Din acest punct de vedere preferintele sunt impartite. Unora le prieste mobilierul negru, spre exemplu, pe cand altii prefera culoarea specifica lemnului natural, un maron asociat acestuia. Pentru ca este vorba despre o incapere intima, fiecare ar trebui sa se increada, vizavi de paleta coloristica, in propriile gusturi.

De obicei se evita aglomerarea dormitorului cu piese de mobilier care joaca doar rol estetic sau care sunt de dimensiuni mai mari decat cele necesare. Ideal este ca mobilierul din dormitor sa includa patul, piesa centrala de altfel, respectiv somiera acestuia, cele 2 noptiere si o comoda spatioasa.

Astfel de necesitati si preferinte sunt satisfacute de specialistii Secan, care propun celor interesati dormitoare din bambus, in variante de culori diverse, cu particularitati diferite. Pe site-ul oficial gasesc cei dornici de a completa un astfel de dormitor si alte specificatii tehnice cu privire la articole, precum si solutii de mobilier pentru fiecare incapere a locuintei.