Tente Romania prezinta o gama diversificata de roti mobilier

BUCURESTI - 23 decembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Probabil una dintre cele mai importante inventii, roata a revolutionat si continua sa revolutioneze transportul eficient si deplasarea in conditii de deplina siguranta a diverselor incarcaturi. De la sectorul rezidential si pana la cel industrial, rotile si rolele faciliteaza considerabil orice aplicatie. Regula se aplica si pentru binecunoscutele roti pentru mobilier, pe care profesionistii de la Tente Romania le ofera tuturor intr-o gama diversificata.

tente.com/ro-ro/

tente.com/ro-ro/

Compania Tente are decenii de traditie in fabricarea celor mai eficiente si inovative roti si role, menite sa usureze considerabil efortul uman. Mutarea mobilierului nu face exceptie de la regula, orice proprietar constientizand importanta gamei de roti mobilier pentru situatii in care se impune inlocuirea sau instalarea acestuia intr-o locuinta.

Prin ce se diferentiaza gama de roti mobilier de la Tente de toate celelalte solutii existente pe piata? Raspunsul este unul multiplu si va fi detaliat in ideile ce urmeaza.

Adaptabilitatea la diverse sarcini si dimensiuni ale mobilierului. Gama de roti mobilier existenta la Tente Romania reuseste sa asigure mobilitate sporita pentru orice tip de mobila. Indiferent daca este vorba despre role pentru dulapuri, de roti pentru fotolii, paturi, noptiere si servante, oricine poate gasi la Tente solutiile potrivite.

Durabilitatea este garantata de calitatea materialelor utilizate. Indiferent de tipul rotilor si rolelor, la Tente s-a pus intotdeauna accent pe calitatea si pe durabilitatea materialelor utilizate. Gama de roti mobilier se supune acelorasi criterii, care asigura o utilizare indelungata a acestora fara necesitatea inlocuirii sau reparatiilor.

Preturile rotilor pentru mobilier sunt foarte atractive. Raportul pret-calitate este intotdeauna unul optim la acest renumit producator si distribuitor de solutii pentru mobilitate sporita. Fara a face in vreun fel rabat de la calitate, rotile si rolele disponibile la Tente reusesc sa multumeasca orice exigente, inclusiv referitoare la bugetul alocat investitiei in aceste solutii de mobilitate.

Lista acestor beneficii se aplica in cazul clientilor Tente pentru orice tip de roti si role pe care le aleg. Indiferent daca este vorba de roti mobilier, roti destinate aplicatiilor comerciale sau industriale, roti si role pentru birouri sau pentru spitale si alte institutii, avantajele se pastreaza si mobilitatea sporita este garantata.

Diversitatea produselor oferite de Tente permite oricui sa aleaga rolele si rotile potrivite pentru orice situatie. In cadrul ofertei exista role termorezistente, ce pot fi folosite in conditii de temperaturi extreme, roti cu sisteme de blocare sau pivotante, role fixe, silentioase, destinate deplasarilor rectilinii a diverselor incarcaturi in deplina siguranta.

Sloganul companiei Tente – “Better mobility. Better life.” – este cu siguranta sustinut de calitatea produselor oferite, durabilitatea si adaptabilitatea acestora, indiferent de necesar. Compania este cel mai mare producator de roti si role din intreaga Europa si detine peste 28 de filiale in intreaga lume. Pentru a beneficia de cele mai eficiente solutii pentru mobilitate, doritorii pot solicita informatii suplimentare reprezentantilor Tente Romania apeland la urmatoarele date de contact:

Tente RO SRL

Str. Doina, nr. 7, CP: 410326, Oradea, Bihor

Telefon: +40 / 259 410 018

Fax‎: +40 / 359 719 710

Mobil: +40 / 742 126 731

E-mail: office@tente.ro

Web: www.tente.ro

Taguri: roti mobiliertente