Tesaturi de calitate, textile de uz casnic sau hotelier, doar la CONELTEX

BUCURESTI - 31 martie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Coneltex , producator autohton de textile de calitate, pune la dispozitia celor interesati oferte avantajoase. Produsele de acest gen sunt la scara larga necesara, atat pentru utilizatori casnici, cat si pentru unitati hoteliere.

Coneltex

Coneltex

Pret de producator

Pentru ca se exclude practica intermedierii, Coneltex este propriul producator si pune deci la vanzare produse cu pret de producator. In acest fel, multumirea clientilor este dublata de avantajul financiar la achizitie.

Aparte de toate seturile de textile disponibile, asa cum le regasim in cadrul paginii oficiale, pot fi comandate cantitatile dorite si seturile personalizate. Valabil pentru gradinite, spitale, scoli, restaurante etc. brodarea sau imprimarea unui logo reprezinta o modalitate de a iesi in evidenta, demonstrand atentie la detalii. Este un mod prin care orice unitate incearca sa se distinga de altii din aceeasi clasa. Pentru astfel de preferinte, Coneltex poate executa produse intocmai dupa preferintele clientilor privind dimensiunea, designul, print-ul. Pot fi alese materialele si culorile, precum si metoda de personalizare - brodare cu sigla sau nume.

Produse marca Coneltex

Cu achizitiile realizate de la acest producator pot fi completate camerele pregatite pentru oaspeti. Regasim in portofoliul de produse cuverturi, lenjerii de pat, fete de masa, perne, inclusiv cele decorative, precum si pilote. Toate acestea sunt elemente care asigura confortul, un somn de calitate. Orice unitate hoteliera stie ca acesta trebuie sa fie scopul indeplinit pentru ca oaspetii sa revina sau sa recomande o anume locatie.

In plan personal, astfel de produse sunt de asemenea necesare. Patul amenajat acasa este locul de odihna de 5 stele sau cel putin asa ar trebui sa fie. Pernele, pilotele, lenjeria de pat vor contribui negresit la confort.

Coneltex este brand de renume, fabrica cu traditie pe aceasta nisa. Pune la dispozitie tesaturi de calitate, foloseste materiale precum bumbac, satinat, creponat, damasc si multe altele. Preturile difera si din acest punct de vedere, fiind in mod cert un prag avantajos si accesibil pentru un public larg.

Pentru comenzi, cei interesati pot vizualiza catalogul online, alegand cele dorite si comandand direct. Pentru stocuri mai mari sau produse personalizate, vor lua contact cu reprezentantii Coneltex. Detalii regasim in aceeasi pagina oficiala.