Tipuri de certificari ISO si servicii profesionale de la Logistic-cert.ro

BUCURESTI - 12 decembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Orice afacerist se preocupa de bunul mers al businessului sau, de a identifica metode prin care sa il creasca, dar mai ales sa evite cu orice scop situatiile de criza. Pentru a gestiona totul cat mai optim, organizarea unui sistem de management potrivit este o necesitate intrucat va permite controlul proceselor, a datelor interne si asa mai departe. Cu toate acestea, nu iese din schema nevoia de a dispune de o certificare a propriului sistem.

logistic-cert.ro

logistic-cert.ro

Certificarea ISO este asadar o necesitate pentru fiecare organizatie, cu rol binedeterminat. In intampinarea celor care se orienteaza sa obtina diverse tipuri de astfel de certificate vine Logistic-Cert cu servicii profesionale, respectiv de eliberare a certificatelor ISO conform cu cele ce sunt vizate in prevederile legale.

Iata care sunt si principalele tipuri de certificari ISO pentru care se pot obtine actele in cauza prin Logistic-Cert, precum si avantajele fiecaruia in parte.

Certificare ISO 14001:2015 - sisteme de management de mediu

Este tipul de certificare ce impune organizatiilor sa specifice fiecare activitate desfasurata, in ideea de a controla, respectiv de a scadea impactul negativ pe care il are asupra mediului. Politica de mediu si informatiile continute de aceasta trebuie sa fie aplicate si in practica. Consemnarea faptelor si analizarea acestora este necesara. ISO 14001:2015 vine cu o serie de avantaje: cota de piata la nivel de imagine organizationala verde se mentine, exista management economic si tehnic privind problemele de mediu putand fi demonstrate astfel performantele de mediu. Mai mult decat atat, detinand un astfel de certificat, pot fi atrase investitii etice, de altfel si micsorate costurile prin reducerea resurselor.

Certificare ISO 2200/HACCP - standard international pentru securitatea lanturilor alimentare la nivel mondial

Prin instalarea sistemului, va fi cuprins si planul HACCP. Se va realiza comunicarea cu clientii individual, cea din societate, va exista acces la informatiile ce tin de servicii si produse, fiind vizata si dezvoltarea acestora. Mediul de afaceri beneficiaza propriu zis de instrumente strategice, care sa ajute la reducerea cheltuielilor, pentru a evita pierderile, respectiv pentru a spori productivitatea. Se adreseaza in mod special celor care produc nu doar alimente, ci si ambalaje.

Certificare ISO 27001/ 27002, privind managementul Securitatii Informatiei

Cei care se orienteaza spre un astfel de sistem iau o decizie de strategie, in vederea garantarii securitatii informatiilor detinute de societatile certificate, precum si a partenerilor, respectiv a clientilor businessului.

Certificare ISO 9001:2015 - managementul proceselor organizatiei

Managementul proceselor organizatiei este abordarea acestui sistem, respectiv de a evalua satisfactia clientilor. Pentru o imbunatatire continua, acesta vizeaza o structura logica, precum si un management dictat de un angajament de top.

Certificare ISO 45001/OHSAS 18001

Se adreseaza oricarui tip de organizatie si vizeaza un control sporit in asupra riscurilor profesionale. Este o necesitate si pentru sistemele de management a calitatii, respectiv de mediu. Are la baza cerinte care dicteaza gestionarea optima a riscurilor profesioanle. De asemenea include o cultura de prevenire in randul angajatotilor.

Mai multe informatii cu privire la certificarile ISO mentionate si cum pot fi obtine sunt disponibile pe logistic-cert.ro .