Top Textil, furnizor ce ofera mai mult decat stoc de marfa second hand – avantaje de colaborare

BUCURESTI - 17 ianuarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pentru cei care activeaza in lumea business-ului cu articole vestimentare second hand este binecunoscut faptul ca furnizorul de marfa este un pion important. De aici pleaca si marea majoritate a problemelor, create de calitatea stocului. In raport direct cu aceasta sunt si pierderile de investitie, cand dupa o atenta selectie este remarcat faptul ca unele articole sunt prea uzate spre a mai fi puse spre vanzare.

Marfa Top Textil

Marfa Top Textil

Interesati sa descopere un furnizor care poate oferi un pachet de avantaje, cei din domeniu se pot orienta spre Top Textil , cu pagina de prezentare https://www.imbracamintesh.ro/.

Avantaje de colaborare cu Top Textil

Firma autohtona, activa pe piata de profil de multa vreme incat sa detina experienta edificatoare pentru colaboratorii sai, Top Textil pune un semn de egal in parteneriatele sale, intre calitate si costuri. Ofera servicii in conditii flexibile, stoc de haine second hand mereu disponibil.

Principiul de functionare este cel clasic – detine depozit cu marfa ce constant este completata. Fiind importator direct, are un control mai eficient in ceea ce priveste calitatea articolelor vestimentare. Importa ceea ce a fost colectat din tari europene foarte dezvoltate, nu orice ci saci de haine ce au fost adunate prin sistem door to door.

Pentru ca s-a adaptat si vremurilor moderne, Top Textil pune la dispozitie si varianta comenzilor online. Dispune de serviciu de transport cu acoperire nationala. In functie de cantitatile de marfa achizitionate de aici, pot fi negociate preturile si exista si posibilitatea de a obtine transport gratuit.

In plus, Top Textil include in portofoliul sau nu doar articole vestimentare, ci si incaltaminte second hand. Marfa este ambalata in saci si vanduta engross. Pentru retaileri de haine second hand, Top Textil s-a dovedit a fi un colaborator eficient. Pentru a putea beneficia de astfel de avantaje, cei interesati pot vizita depozitul sau pot comanda din cadrul site-ului, obtinand si consilierea necesara, la cerere. Detalii de acest gen se regasesc insiruite in cadrul paginii oficiale.