Top Textil, furnizor de marfa pentru magazinele de haine second hand

BUCURESTI - 12 noiembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Magazinele de tip second hand sunt in continuare populare si profitabile. Un element ce asigura succesul acestora tine tocmai de calitatea produselor. Pentru a demonstra realmente ca hainele second hand sunt o buna investitie, magazinele de nisa cauta furnizori de marfa de calitate. Top Textil este un nume de reper in acest sens.

Marfa Top Textil

Marfa Top Textil

Top Textil vinde in sistem angro haine, incaltaminte si lavete industriale. Este mai mult decat un depozit de bunuri de acest gen, ci un real sprijin pentru magazinele de profil si un aliat al celor care doresc sa vanda calitate. Cu o vasta experienta in domeniu, acest furnizor stie cat de mult conteaza starea produselor, de aceea isi selecteaza cu atentie sursele si este importator direct. Marfa este de provenienta germana, din zone unde nivelul de trai este unul ridicat.

Avantaje de colaborare cu Top Textil

Asa cum este detaliat si in cadrul paginii oficiale, imbracamintesh.ro, colaboratorii au parte de servicii complete. Marfa este verificata, iar cantitatea dorita poate fi comandata si livrata, in cazuri in care este vorba de comenzi mari de peste 1000 de kg, Top Textil asumandu-si sa livreze personal.

Pentru cei care isi doresc consiliere, pentru cei care au nevoie de explicatii si de indrumare, Top Textil se dovedeste a fi tot ceea ce trebuie. Mai mult decat atat, negociaza preturile in functie de cantitate si astfel ofera costuri avantajoase la toate tipurile de marfa furnizate.

Top Textil importa hainele si toate celelalte produse second hand ce sunt colectate prin sistem door to door. Sursa acestora conteaza foarte mult, ceea ce permite sa valorificati produsele si mai departe, fiind vandute second hand, dar la pret ce reflecta starea acestora. Pentru ca nu sunt excesiv de uzate si arata foarte bine, toate hainele si incaltamintea din stocurile de la Top Textil inseamna marfa de calitate.

In cadrul paginii oficiale imbracamintesh.ro cei interesati pot solicita si listele de preturi pentru fiecare categorie de produse. Indiferent de locatia solicitantului, Top Textil onoreaza cu succes orice comanda.