Traditii si simboluri religioase, duse mai departe prin cinstirea sfintelor vesminte

BUCURESTI - 11 iunie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Vesmintele preotilor sunt mai mult decat haine impuse pentru a savarsi slujba si nu numai. Conform Sfantului Sinod, purtarea acestora este impusa si mai mult decat atat nesupunerea poate atrage si consecinte. De fapt ce semnifica aceste vesminte si de ce sunt atat de importante?

Produse Crilovic

Produse Crilovic

Vesmintele, inchinate Domnului

La origini ideea de a imbraca haine ce deosebeste pe slujitorii Domnului de  cei de rand. Desigur, pentru ca in trecut nu existau la fel de multe optiuni, hainele erau mai degraba diferite ca forma si culoare. Acum insa croiul, designul si tot ce tine de imbracamintea preotilor are legatura cu o tinuta distincta, speciala.

Din punct de vedere al componentei, acest ansamblu cuprinde articole vestimentare ce amintesc in mod simbolic despre biruinta binelui, despre credinta, spiritualitate si suflet curat. In plan simbolic, aceste vesminte sunt menite sa innobileze orice preot. Se spune ca atunci cand este savarsita Sfanta Liturghie Sfantul Duh se pogoara asupra intregului  lacas sfant si a celor prezenti. Atat de important este ca un preot sa prezinte o imagine impecabila, bine ingrijita la aceste momente.

Nu se poate spune ca si modul in care biserica este decorata sau lucrurile folosite la slujbe nu poarta o insemnatate aparte de asemenea.

Crilovic , producator de vesminte

Pastrand importanta actuala in ceea ce priveste modul in care preotii se imbraca, alegerea unui producator pe aceasta nisa a devenit o necesitate pentru orice parohie. Crilovic este un brand romanesc, desavarsit cu experienta de-a lungul anilor. Echipa este una cunoscatoare a demersului sacru de realizare a vesmintelor. Pentru ca uneori se impune crearea de vesminte  pentru oseminte spre exemplu in astfel de cazuri sunt reguli speciale si numai un grup restrans participa la o astfel de misiune, impunandu-se nevoia de a tine post spre exemplu.

Crilovic executa prin brodare si nu numai diferite tipuri de vesminte preotesti, pentru diaconi sau arhierei. De asemenea, diverse obiecte bisericesti de la Crilovic pot fi comandate, atat din catalogul de oferte, cat si pe baza unor specificatii oferite de solicitant. Comenzile speciale pot tine cont de nevoia de ajustari ale unor marimi, dimensiuni, precum si modele anume sau tipare preferate, culori si detalii combinate. Aceasta abordare permite ca cei care vor purta astfel de vesminte sa aiba parte de maximum de confort.

Un alt plan simbolic dicteaza ca vesmintele trebuie sa aiba o anumita culoare, ce corespunde cu sarbatoarea cinstita. Asadar, daca nuantele de alb si auriu sunt universal valabile, altele sunt regulile  cand vine vorba de tonuri precum rosu, albastru sau negru. Asadar, orice preot isi completeaza garderoba de slujire cu vesminte specifice pentru fiecare perioada din an.

Crilovic, la un click distanta

Catalogul de produse, cu vesminte si alte piese decorative pentru biserica este disponibil in cadrul paginii online, vesmintebisericesti.ro. Tot aici se pot selecta si acele piese dorite, insa cu specificatiile proprii privind modelul, culoarea sau dimensiunile, precum si modelul aplicat pe tesatura.

Crilovic a demonstrat ca este un nume de continuitate, ca ofera garantia calitatii si drept dovada stau colaborarile constante, ce face brandul unul tot mai solid.