Traduceri de specialitate realizate cu succes la Inova

BUCURESTI - 3 august 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Atunci cand pe piata avem atat de multe birouri de tranduceri, cum stim la care sa apelam si care e cel ce ne va oferi traduceri exacte? O recomandare este biroul de traduceri Inova. In cadrul acestuia, echipa de profesionisti poate realiza traduceri din/in 30 de limbi straine.

servicii-traduceri.ro

servicii-traduceri.ro

In momentul in care apelam la serviciile unui birou de traduceri, avem anumite asteptari. Pana la urma, e vorba de banii nostri pe care ii dam in schimbul unor traduceri ce speram sa fie de calitate. Vorbim de traduceri autorizate si legalizate, facute de catre o echipa de profesionisti cu experienta si suficiente cunostinte incat sa nu dea gres.

Insa nu intotdeauna asteptarile sunt totuna cu realitatea.  Nu sunt suficiente cunostintele generale dintr-o anumita limba pentru a putea face o traducere intocmai. Totusi, cand vine vorba de Inova experienta de 16 ani in domeniu face ca acest birou de incredere sa ofere traduceri autorizate si legalizate. In ceea ce priveste tipurile de traduceri de care putem beneficia, amintim:

  - Traduceri juridice;
  - Traduceri economice;
  - Traduceri literare;
  - Traduceri tehnice;
  - Traduceri medicale si farmaceutice;
  - Traduceri IT;
  - Interpretare consecutiva si simultana.

Traduceri medicale si farmaceutice

Dupa cum am precizat anterior, la biroul de traduceri Inova putem beneficia de traduceri ce tin de domeniul medical precum: fise medicale, diverse diagnostice, adeverinte medicale, manuale de specialitate, prospecte ale unor medicamente, analize medicale, autorizatii de libera practica si lista poate continua in acest sens.

Daca alegem sa colaboram cu echipa de la Inova, trebuie sa stim ca acest tip de traduceri sunt realizate de catre traducatori specializati in domeniul medical - fie insasi doctori, fie specialisti ce au o pregatire de lunga durata in domeniul medical.

In domeniul medical in special, nu este de ajuns ca un traducator sa cunoasca limba respectiva, daca nu este familiarizat cu terminologia medicala uzuala si daca nu cunoaste limbajul specific medical.

Indiferent de domeniul in care avem nevoie de traduceri, acestea pot fi realizate de catre echipa Inova cu profesionalism si cu maxim de interes. Pentru mai multe detalii in legatura cu serviciile oferite de catre biroul de traduceri Inova, cei interesati sunt invitati sa acceseze site-ul oficial.