Transportul funerar, serviciu disponibil la Rarox

BUCURESTI - 11 aprilie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Important pentru a organiza privegherea si ulterior inmormantarea este asigurarea transportului pentru defunct. In acest caz transportul este diferit si ingreunat mai ales prin prisma faptului ca implica manipularea unei greutati. Pentru o astfel de nevoie, Rarox se adreseaza publicului interesat cu serviciu de acest gen.

Transport Funerar Rarox

Transport Funerar Rarox

Transport funerar

Rarox include in lista sa de servicii funerare si transportul, fie el ales individual sau cumulat cu alte servicii, prin alegerea unui pachet. Transportul se impune inca de la primele solicitari facute, de preluare a defunctului de acasa sau din unitatea spitaliceasca unde a survenit decesul. Acesta va fi ulterior toaletat, imbalsamat si pregatit pentru a fi depus in sicriu, transportat la capela sau casa funerara aleasa de familie.

Acest drum nu este singurul. Conform traditiilor si a unui mod clasic de organizare a evenimentului funerar defunctul este condus pe ultimul drum. In ziua inmormantarii traseul poate include un drum mai lung catre cimitir, mai ales daca se alege o alta locatie pentru inmormantare fata de cea unde a fost depus pentru priveghi. Din nou, agentia de pompe funebre Rarox pune la dispozitie serviciile sale. Cu echipa pregatita, cu flota de masini corespunzatoare, poate realiza transport funerar ieftin.

Indiferent care sunt distantele de parcurs, sunt necesar de indeplinit anumite cerinte specifice despre modul in care defunctul este transportat. Legal, se impune ca masina folosita sa fie special folosita cu acest scop, nimic nefiind improvizat. Daca este vorba de transport international si de repatriere, daca este vorba de inmormantari organizate in perioade caniculare, un interes in plus va fi despre transportul funerar frigorific. Oricare ar fi nevoia, Rarox poate raspunde cu succes acestor solicitari.

Transport asigurat pentru toata lumea in ziua evenimentului funerar

Ultimul drum dupa cum popular se spune este despre traseul ales de la capela spre cimitir. Este necesar din nou a avea in vedere asigurarea transportului funerar. De data aceasta o completare a acestui serviciu poate fi despre transportul asigurat si celor care fac parte din cortegiul funerar, persoanele care insotesc alaiul.

Din punct de vedere religios se obisnuieste ca acest drum sa aiba un anumit numar de opriri, echivalentul vamilor. Acestor tipuri de manifestari li se adauga si altele, in functie de specificul zonei, de traditiile urmarite, de impunerile conform cu apartenenta la un anumit cult religios etc. Asadar nu este un simplu drum, ci de multe ori unul care dureaza, care se prelungeste intr-atat incat sa impuna nevoia de transport.

Pachete de servicii cu transport inclus

Rarox pune la dispozitie diverse pachete de servicii funerare. Acestea includ si transportul funerar, preluare de la domiciliu, de la biserica la cimitir. Nu de fiecare data este inclus sau nu in toate variantele necesare, astfel ca cei interesati pot cere suplimentar si acest lucru.

In momente de durere si de o incarcatura emotionala aparte este important sa existe sprijin pentru anumite necesitati. Transportul funerar este unul dintre acele aspecte ce dovedeste nevoia de interventie a unui specialist pentru a onora solicitarea. Cei interesati regasesc oferta Rarox in cadrul paginii oficiale.