Tratamente de albire revolutionare, de la Benzicrest.ro

BUCURESTI - 11 septembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pentru cei in cautarea unor solutii eficiente in ceea ce priveste albirea dintilor crest /" title="benzi crest">Benzi Crest pune la dispozitie metodele ce abordeaza optiuni accesibile si de efect. Acest brand s-a remarca pe piata de profil la scurt timp dupa aparitia sa. Cu produse de provenienta din SUA, Benzi Crest mizeaza pe eficacitatea produselor cu componenta ce include peroxidul de hidrogen.

Crest

Crest

Sub forma de benzi, plasturi sau paste de dinti, produsele ce se gasesc in cadrul magazinului online Benzicrest.ro sunt dovada faptului ca albirea dintilor si deci imbunatatirea aspectului acestora inseamna o preocupare la nivel extins. Popularitatea unor astfel de produs a venit si ca urmare a faptului ca sunt comparate cu tratamentele clasice de albire, cu laser, din cadrul cabinetelor stomatologice. Insa in timp ce acestea sunt costisitoare si presupun o procedura ce tine de expunerea la laser pret de cateva minute, nemiscat, in cazul produselor Crest exista mai multa flexibilitate, comoditate, dar rezultatele sunt aceleasi.

Produse de albire a dintilor de marca Crest

In cadrul magazinului online cu acelasi nume se vor gasi produse diverse, in functie de cazul si interesele fiecaruia. Pasta de dinti, plasturii si indiferent ce tip de produs regasesti aici sunt produse cu eficienta dovedita. Se vor alege dupa cum este mai convenabil celui in cauza.

Unele produse sunt destinate a oferi albire rapida. Spre exemplu pasta de dinti 3D White Diamond Strong indeparteaza pana la 95% din pete in prima saptamana. Plasturii Crest Professional Effects dispun de tratament complet pentru 14 zile, incluzand asadar numarul potrivit de plasturi pentru aplicare zilnica. Mai rapid de atat, Crest 3D 1 Hour Express ofera rezultate in doar o ora, fiind un produs destinat situatiilor de urgenta, pentru albire ocazionala.

Diferentele se remarca la concentratia de peroxid de hidrogen. Insa procest mai lent sau mai intens, rezultatul este acelasi, de albire a dintilor. Remarcabil este si faptul ca astfel de produse nu ataca smaltul dintilor, ci substanta activa patrunde chiar si sub smalt si indeparteaza petele ce creeaza o culoare inestetica pe dinti.

Cui se adreseaza

Pentru a folosi astfel de produse de albire trebuie spus ca cel in cauza are nevoie sa tina cont ca numai dintii naturali pot fi albiti, nu si lucrarile dentare.

Se adreseaza celor care doresc sa isi imbunatateasca aspectul dintilor privind culoarea acestora. Patarea dentitiei apare de regula ca urmare a consumului de produse si bauturi ce pateaza albul dintilor natural, de la cafea, ceai la vin, din cauza fumatului si nu numai. Insa in mod special astfel de persoane se confrunta cu jena si complexul de a avea dinti galbeni ce ii face sa isi ascunda zambetul, sa fie mai rezervati.

Produsele Crest – avantaje si indicatii

Se remarca faptul ca spre deosebire de orice alta metoda de albire produsele de la Benzicrest.ro sunt eficiente intr-un timp scurt, avand si avantajul de a nu incomoda. Daca se foloseste pasta de dinti din aceasta gama nu exista o diferenta de folosire fata de orice alta pasta de dinti. In cazul plasturilor inovatia Advanced Seal™ Technology permite o fixare perfecta pe suprafata dintilor. In timpul folosirii acestora se poate realiza orica alta actiune, se poate consuma apa, nu exista nici durere, nici disconfort.

Cei interesati de astfel de produse pot consulta online toata gama disponibila.