Tresa asigura celor interesati echipamente complete pentru siguranta in munca din domenii diverse de activitate

BUCURESTI - 7 august 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Conform normelor in vigoare, orice angajat este instruit despre cum sa isi desfasoare activitatea in siguranta. Conform acelorasi reglementari, angajatorul poarta responsabilitatea de a asigura echipamente potrivite pentru siguranta in munca. Pentru toate acestea Tresa este furnizor ce detine stoc variat si imediat disponibil.

Tresa

Tresa

Imbracaminte de protectie

Imbracamintea celor care lucreaza in domenii cu risc este una speciala, realizata din materiale pe masura. Acestea au un design standard in multe cazuri sau pot fi personalizate, ca simbol al apartenentei celor din breasla.

Tresa pune la dispozitie imbracaminte specifica pentru domenii industriale, rutiere, constructii, pentru cei care lucreaza in interior sau exterior, pentru conditii specifice de vreme de asemenea. Regasim aici tricouri, jachete, pantaloni, inclusiv articole vestimentare pentru conditii speciale de vreme, pentru vizibilitate, impermeabile de asemenea sau accesorii - fesuri, sorturi etc.

Toata aceasta gama de echipamente de protectie are la activ garantia calitatii sustinuta de increderea acordata brandurilor producatoare, Cerva, DuPont, Fridrich&Fridrich, OS printre altele. Oricare dintre acestea poate fi personalizat, un serviciu aparte de care cei de la Tresa se pot ocupa.

Structurate in functie de domeniul de activitate, in functie de tipul de protectie necesar - inclusiv variante in ceea ce priveste protectia antivirala - Tresa inmagazineaza optiuni variate ce acopera necesarul din aproape orice domeniu. Chiar si in plan individual, pentru cei care desfasoara diverse activitati casnice utilizand aparatura de sudura sau substante chimice, interesul de a utiliza protectie adecvata va insemna ca stocul de la Tresa sa fie alegerea adecvata.

Orice tip de echipament este conform cu standardele europene impuse, specificatii despre clasa de incadrare si detalii tehnice fiind regasite la fiecare produs in parte.

Asistenta la preluarea comenzii

Pentru cei interesati de comenzi, acestea pot fi plasate cu usurinta online. Suplimentar poate fi ceruta si asistenta la preluarea comenzilor sau asistenta profesionala pentru o alegere corespunzatoare - echipamentele necesare in functie si de sezon, tinand cont de confortul si siguranta celui care poarta vestimentatia specifica. Despre corespondenta marimilor si alte detalii regasim in cadrul paginii oficiale, tresa.ro ofertele curente.