Tu unde te cazezi in Bucuresti?

BUCURESTI - 27 iunie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Capitala Romaniei este binecunoscuta in intreaga lume pentru toate elementele culturale pe care le ascunde, precum si pentru dezvoltarea economica pe care a cunoscut-o in ultimii ani. Persoanele care doresc sa viziteze Bucurestiul, fie ca este vorba despre o perioada mai lunga sau nu, pot alege dintre numeroase obiective turistice prezente in capitala. De asemenea, in acest oras au loc frecvent o serie de conferinte, precum si cursuri de interes general pentru marea majoritate a persoanelor care doresc sa isi imbunatateasca activitatea profesionala.

http://yesterday.ro/

http://yesterday.ro/

Totusi, nu lucrurile care pot fi facute in Bucuresti sunt acele aspecte asupra carora trebuie sa se focuseze indeaproape persoanele ce pornesc spre „Micul Paris”, ci locurile de cazare. Dupa cum sigur stiti, in Bucuresti sunt nenumarate unitati hoteliere care isi ofera serviciile tuturor celor aflati in aceasta necesitate. Dar cate dintre acestea si reusesc sa multumeasca pe deplin asteptarile, nevoile si cerintele clientilor?

Spre exemplu, daca sunteti in cautarea celui mai potrivit hotel 3 stele Bucuresti, atunci Hotelul Yesterday din Sectorul 6 este un exemplu de urmat în acest domeniu. Fiecare client care a poposit fie pentru o zi sau pentru o perioadă mai lungă în cadrul acestui hotel a fost întru totul mulțumit de serviciile de care a beneficiat. Dar cum reușește mai exact acest hotel de 3 stele din București să răspundă la nevoile clientilor sai? Va detaliem in randurile urmatoare.

Calitate inalta in orice pachet de servicii: fie ca doriti sa va cazati in cadrul acestui hotel sau sa desfasurati un anumit eveniment pe care il organizati, veti beneficia de un nivel ridicat de calitate. Astfel, atunci cand oaspetii doresc sa petreaca timp in Bucuresti, odata ajunsi in camera de hotel vor beneficia de toate conditiile necesare pentru a se odihni, relaxa, dar si pentru a-si incarca bateriile.  

Gama diversificata de servicii: dupa cum se poate observa si pe site-ul yesterday.ro , oaspetii acestui hotel beneficiaza atat de posibilitatea unui spatiu de cazare corespunzator, cat si de cea de a organiza si desfasura un eveniment de proportii sau o conferinta in cele cinci sali ale sale.

Servicii auxiliare: daca optati sa va cazati in Hotelul Yesterday din Bucuresti, veti dispune de optiunea de a parca gratuit in limita spatiilor disponibile, de a beneficia de serviciul de curatatorie si uscare a hainelor la cererea dumneavoastra, de a fi preluati direct de la aeroport si condusi spre hotel, de a servi micul dejun si de nenumarate alte optiuni auxiliare.

Tarife avantajoase: fiecare persoana care opteaza pentru serviciile hoteliere puse la dispozitia sa de catre hotelul yesterday.ro va fi intampinata de un raport excelent intre calitate si preturile aferente serviciilor.

Prin urmare, fie ca va aflati in Bucuresti in interes de serviciu, fie ca doriti sa explorati nenumaratele obiective turistice din cadrul acestui oras sau trebuie sa organizati un eveniment elegant sau o conferinta, hotelul prezentat pe site-ul yesterday.ro iese in intampinarea tuturor clientilor sai cu servicii diverse si deosebit de avantajoase. Pentru mai multe detalii, precum si pentru a verifica disponibilitatea camerelor sau a salilor de conferinta, dar si pentru a face o rezervare puteti accesa pagina mentionata mai sus.