Un nou trend in materie de incaltaminte – sneakers Merino Runners din lana merino

BUCURESTI - 9 iulie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Societatea pune din ce in ce mai mult accent pe vestimentatie si implicit pe incaltaminte. Orice aparitie este etichetata in functie de complexitate, de actualitate. Se pare ca cei care au dorit sa iasa din anonimat prin ceva deosebit au gasit si solutia potrivita – pantofii Merino Runners, de dama sau barbatesti, din lana merino produsi de firma austriaca Giesswein Walkwaren AG. Materialul in sine nu reprezinta o noutate intrucat dateaza din antichitate, insa ingeniozitatea de a realiza pantofi din acesta a fost apreciata si incununata de succes.

giessweinromania.ro

giessweinromania.ro

Dedicate atat partii masculine, cat si celei feminine, colectiile propuse de magazinul online Giessweinromania.ro reusesc sa intampine atat preferintele, cat si nevoile publicului larg prin diversitatea de modele, dar si prin calitatea pe care o prezinta.

Care sunt motivele pentru care pantofii din lana merino Merino Runners, marca Giesswein sunt apreciati la scara larga?

Giesswein este cel mai mare producator european de imbracaminte si incaltaminte din lana. Lana este in asa fel procesata incat calitatile ei unice sa poata fi utilizate la maximum. Tesaturile sunt dezvoltate si produse din propria productie de lana din Tyrol, Austria. Lana este selectata manual, cu respectarea stricta a unor standarde specifice si respectand criterii ecologice extrem de exigente.

Ca o inovatie absoluta in materie de incaltaminte, cei de la Giesswen lanseaza pantofii din lana merino 3D stretch, sneakersii Merino Runners.

Pentru incaltamintea Merino Runners lana merino, extrem de fina, este tratata in mod diferit. Prin tehnologia 3D materialul folosit devine in acelasi timp ferm si elastic. Lana are proprietati antibacteriene si absorbante, piciorul nu transpira. Brantul pantofilor este si el confectionat din lana.  Talpa pantofilor este talpa EVA, un material cu proprietati asemanatoare cauciucului. Este foarte rezistenta, atat la temperaturi inalte cat si la temperature joase, flexibila si elastica. Talpa are doar 46 grame si este antiderapanta

Iata de ce este sunt atat de apreciati pantofii Merino Runners

ü  Sunt foarte confortabili, probabil cei mai comozi pantofi din viata ta

ü  Sunt naturali si pot fi purtati fara ciorapi in orice anotimp

ü  Rezistenti si usor de intretinut. Pot fi spalati in masina de spalat la 30 grade

ü  Completeaza orice tinuta sport casual

ü  Pot fi folositi atunci cand practici  activitati sportive usoare

ü  10 culori disponibile

ü  Fabricati in Austria

 

Pantofii Merino Runners sunt prezentati mai pe larg pe site ul magazinului www.giessweinromania.ro.

sau ne gasesti la Showroom ul din Bucuresti, str.Londra nr.9.