Urmezi dieta Paleo? Completeaza meniul cu produse fara gluten naturale

BUCURESTI - 8 februarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Intr-o lume in care imaginea cu care te afisezi in societate spune multe despre tine, sansele de a urma o dieta speciala pentru a reatinge numarul de kilograme dorit, respectiv a defini o silueta tonifiata, sunt destul de mari. Destul de populara la ora actuala este dieta Paleo, despre aceasta vorbesc multi intrucat se pare ca promite o pierdere semnificativa in greutate. De altfel, aceasta ofera siguranta unei slabiri sanatoase, care sa nu favorizeze sau sa accentueze bolile de inima, diabetul, ori alte tipuri de afectiuni. Este un regim alimentar echilibrat, care necesita insa atentia celui ce il urmeaza, cu toate ca nu presupune eforturi financiare prea mari.

bacanianaturista.ro

bacanianaturista.ro

In intampinarea celor care urmeaza dieta Paleo, respectiv care doresc sa mai diversifice gustarile pe care le pot servi, vine Bacania Naturista. In cadrul site-ului bacanianaturista.ro sunt astfel disponibile produse fara gluten, precum sunt biscutii.

In categoria de produse care nu au continut de gluten, de pe pagina mentionata, se regasesc Crackers-ii, realizati conform cu principiile dietei mentionate.

Despre Crackers si ce ii recomanda in dieta Paleo

Este vorba despre un produs naturist, realizat in mod manual, avand la baza seminte macinate lent. Specialistii Bacania Naturista ii produc cu afectiune pentru toti cei care au luat decizia de a urma un plan de slabit. Ii realizeaza in propria moara din lemn, intre pietre si macinis, ceea ce aminteste de modalitatea din vechime utilizata pentru macinarea cerealelor.

Diferenta intre aceasta recomandare si altele din comert consta in primul rand in faptul ca producatorii vizeaza producerea manuala si nu pe cea industriala. Asta este pus in vedere pentru a asigura pastrarea continutului de fibre nealterat.

Calitatile deosebite ale semintelor sunt pastrate in amestecul pe care il realizeaza, asemenea cu cel de fibre. Ingredientele pe care le folosesc specialistii sunt mentionate si pe ambalaj. Iata numai cateva mentiuni in acest sens.

Cu un continut bogat de acizi grasi, minerale si vitamine, semintele de chia sunt utilizate si indeplinesc rolul de reglare a greutatii. Totodata ofera echilibru in ceea ce priveste pofta de dulce. De mentionat sunt si efectele deosebite in lupta cu radicalii liberi. Are un continut deosebit de calciu, antioxidanti, fier, proteine, potasiu. Multi considera aceste seminte ca fiind un fel de detergent natural, care detoxifiaza si intareste organismul, curatand cu succes sistemul digestiv.

De altfel, de amintit sunt migdalele macinate din continutul biscuitilor, care prezinta colesterol zero. Acestea sunt dintre alimentele cele mai echilibrate. De altfel si substitutul zaharului de trestic, cel de cocos de aceasta data, reprezinta un inlocuitor ideal, prezentand indicele glicemic de 35.

Si sarea roz de Himalaya pe care o folosesc multi in alimentatie se regaseste in continutul acestora. Este considerat un aliment minune, avand o puritate deosebita. Uleiul de cocos, semintele din canepa sunt alte ingrediente ce se regasesc in reteta acestor Crackersi si care aduc nenumarate beneficii.

In cadrul site-ului bacanianaturista.ro pot citi cei interesati mai multe despre aceste produse fara gluten , dar si altele naturale, beneficie pentru organism si mentinerea greutatii ideale.