Ursitoare pentru petreceri de botez ca in povesti

BUCURESTI - 14 februarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Petrecerile de botez sunt evenimente incantatoare, cu o puternica incarcatura emotionala, atat pentru familia bebelusului, cat si pentru prietenii care fac parte din invitatii petrecerii. Familia este cu atat mai emotionata cu cat incearca sa creeze unul dintre cele mai reusite evenimente in acest sens.

paradisulpersonajelor.ro

paradisulpersonajelor.ro

Nu numai ca invitatii trebuie sa se simta bine, sa aiba parte de o atmosfera incantatoare, dar mai ales, bebelusul trebuie sa se simta in largul sau. Sa aiba parte de toata atentia necesara, decorul sa fie cat mai colorat si sa existe numeroase melodii care sa il calmeze si sa il faca sa surada. In plus, tot evenimentul trebuie sa fie impecabil, pentru ca amintirile sa fie printre cele placute si sa merite sa fie aratate peste cativa ani copilului.

Lasand la o parte decorul, tortul si meniul care vor fi obligatoriu la petrecere, mai trebuie sa existe ceva in plus care sa garanteze succesul evenimentului. Trebuie sa se gaseasca ceva care sa ii faca pe toti sa se simta mai aproape, sa ii uneasca si sa ii amuze deopotriva. Bineinteles, trebuie sa fie ceva interactiv si prietenos si cu sarbatoritul sau ceilalti copii, care vor fi si ei prezenti.

Trebuie sa fie ceva care sa se inspire din traditii in ce priveste botezul la romani, dar sa fie si ceva modern, care sa nu ii plictiseasca pe ceilalti mai tineri. Cea mai buna solutie in acest sens este gasirea unor ursitoare botez Bucuresti care sa ii farmece pe toti invitatii cu vocea lor divina si cu prezenta iesita din comun.

Echipa de la Paradisul Personajelor aduce la petrecerile de botez unele dintre cele mai frumoase, dar si mai talentate ursitoare profesioniste, care vor transforma evenimentul celebrarii botezului asa cum se cuvine, creand un spectacol de zile mari.

Sunt in total 5 ursitoare, fiecare cu rolul sau bine definit. Astfel, exista Ingerasul (cea care va proteja micutul si va aduce magia ursitoarele in viata sa), zana Iubirii (va binecuvanta viata copilasului cu multa iubire), zana Norocului (va aduce norocul si va inlatura ghinionul din calea micutului), zana Intelepciunii (e cea care garanteaza ca sarbatoritul va face cele mai bune alegeri in viata, care sa il tina mereu pe calea cea dreapta) si ursitoarea cea rea (cu toate ca este mai rea de felul ei, aduce zambetul pe fetelor tuturor datorita felului amuzant de a se comporta si a imprevizibilitatii caracteristice).

In functie de preferintele, dar si de bugetul pe care il au la dispozitie, parintii pot opta pentru pachetul cel mai convenabil. Astfel, exista pachetul simplu, standard, gold, gold plus si bebe gold. Acestea au fost enumerate in ordinea crescatoare a pretului. Cu cat creste pretul, cu atat exista tot mai multe beneficii, dar si surse de distactie pentru fiecare in parte. In cazul unora dintre pachete va exista chiar si posibilitatea interpretarilor live, dar si a textelor personalizate, pentru fiecare parinti, nasi, bunici, chiar si frati.

Pentru cei care sunt interesati de perspectiva unei petreceri interactive, cu momente amuzante, demne de a fi amintite pentru multi ani de acum incolo, pot apela cu incredere la serviciile oferite de Paradisul Personajelor. Pentru mai multe informatii se poate accesa pagina web paradisulpersonajelor.ro.