VEGA - fotoliul de masaj by Masatto, potrivit in orice apartament

BUCURESTI - 20 septembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Imbina tehnologii moderne si duc relaxarea la alt nivel comparativ cu masajele clasice. Fotoliile de masaj by Masatto sunt in atentia publicului roman vast si constituie o achizitie pe care oricine si-o doreste. Necesita un spatiu predefinit pentru instalare si aduce un aer de eleganta inegalabil in decorul oricarui apartament. Modelul VEGA pe care il propune producatorul este de departe unul dintre favoritele romanilor, imbunand cu succes o serie de functii ultraperformante, definitorii in procesul de masare menit sa relaxeze intregul corp.

masatto.ro

masatto.ro

Fotoliul de masaj VEGA by Masatto , pentru incantarea simturilor si o relaxare dusa la extrem

Se recomanda prin tehnologiile inalte ce le inglobeaza, dar si prin beneficiile suplimentare ce promite sa le aduca utilizatorilor. Realizeaza masajul complet ar corpului datorita rolelor inteligente din dotare, pernelor de aer, respectiv sinei in forma de L. Acesta se resimte insemnat mai bine datorita functiei Zero Gravity pe care o are, cea care asigura un mesaj terapeutic eficient.

Este doar unul dintre modelele lansate de Masatto care transforma experienta relaxarii in ceva cu totul special. Dispune de sistem de sonorizare, ce poate fi controlat prin Bluetooth, astfel ca oricine se poate distinde pe muzica preferata.

VEGA este potrivit pentru apartamente, dar si pentru spatiile de birou. A fost conceput cu 9 programe automate de masaj, ce ofera diversitate, deci este pentru intreaga familie. Mai mult decat atat, confortul este sporit de functii ca cea de incalzire in zona spatelui, detaliu ce va capta atentia celor ce se confrunta cu dureri ale acestuia.

Mai mult decat atat, datorita tehnologiei de scanare corporala, fiecare va beneficia de masaje personalizate. Fotoliu inglobeaza 5 tehnici de masaj ce se vor resimti ca cele realizate de un maseur profesionist.

Calitatea vietii este vizibil imbunatatita pentru cei care se bucura de sesiuni de masare complexe, prin intermediul fotoliului VEGA, de la Masatto.

Cei interesati au posibilitatea de a testa atat acest model, cat si altele de interes direct in showroom-ul producatorului. Mai multe informatii despre produsele disponibile si performantele indeplinite de acestea gasesc doritorii in cadrul paginii oficiale masatto.ro .