Vesminte bisericesti deosebite, disponibile pe www.vesmintebisericesti.ro

BUCURESTI - 2 februarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Vesmintele bisericesti au o insemnatate deosebita, inca din cele mai vechi timpuri. Slujitorii bisericii le utilizeaza pentru a oficializa slujbe religioase deosebite, vesmintele fiind elementele care diferentiaza clericii de credinciosi. Intrucat pentru fiecare tip de slujba religioasa se impune o tinuta preoteasca specifica, site-ul www.vesmintebisericesti.ro sprijina clericii cu cele mai frumoase astfel de straie.

vesmintebisericesti.ro

vesmintebisericesti.ro

Cu fiecare ocazie speciala, cu fiecare sarbatoare sau slujba religioasa oficiata, trebuie subliniat respectul fata de divinitate si fata de credinciosi. Exact acesta este si rolul vesmintelor bisericesti, si nicidecum ideea de a arata vreun fel de superioritate a clericilor fata de participantii la slujbe.

Piese vestimentare deosebite, pentru slujbe religioase de exceptie

Societatea Crilovic SRL, detinatoare a site-ului www.vesmintebisericesti.ro, pune la dispozitia clericilor diverse tipuri de haine bisericesti, care completeaza cu succes orice slujba religioasa. Indiferent de ocazie, atat slujitorii bisericii, cat si lacasul de cult trebuie sa se prezinte in straie de sarbatoare. Detaliile fine, broderiile si elementele decorative sunt cele care fac diferenta in cazul vesmintelor bisericesti, pentru fiecare tip de slujba existand un anume tip de “uniforma” preoteasca.

Cu toate acestea, exista piese vestimentare standard, purtate cu ocazia fiecarei slujbe religioase. In cazul preotilor, este vorba despre stihar, epitrah, manecute, brau si felon, in timp ce pentru diaconi vestimentatia include doar manecute, stihar si orar. Pentru cei care nu sunt familiarizati cu aceste denumiri, specialistii www.vesmintebisericesti.ro ofera cateva explicatii.

Epitrahilul reprezinta piesa vestimentara purtata de preoti in jurul gatului, cu capetele atarnand. Aceasta componenta a straiului preotesc este purtata cu ocazia fiecarei slujbe si prezinta elemente decorative aplicate prin coasere sau brodare.

Braul face parte de asemenea din vesmintele bisericesti purtate cu ocazia oricarei slujbe. Purtat in jurul taliei, peste stihar, braul poate fi decorat de asemenea cu modele variate, prin coasere sau brodare.

Stiharul si manecutele au rolul de a completa tinuta unui preot sau a unui diacon. Elementul vestimentar deosebit, in cazul preotilor ce oficiaza slujbele religioase, este reprezentat insa de felon. Acesta se poarta deasupra tuturor celorlalte vesminte, poate avea culori diverse, iar elementele decorative aplicate prin coasere sau brodare ii infrumuseteaza considerabil aspectul. De regula, felonul are pe partea din spate un medalion pozitionat central, unde pot fi reprezentate icoane, chipuri sfinte sau o cruce inflorata.

Toate aceste piese vestimentare destinate oficierii slujbelor religioase sunt realizate la Crilovic respectand cele mai inalte standarde calitative.  Materialele din care sunt confectionate aceste vesminte bisericesti se remarca prin rezistenta si aspect estetic deosebit, oferind in acelasi timp comoditate la purtare.

In cadrul site-ului  www.vesmintebisericesti.ro sunt prezentate descrieri amanuntite ale produselor disponibile, dar si maniera de realizare, posibilitatea personalizarii anumitor elemente decorative sau preturile aferente fiecarui articol. In acest fel, fiecare slujitor al bisericii poate avea parte de vesminte bisericesti deosebite, personalizate, caracterizate de calitate si rezistenta.

Prin imbracarea acestor vesminte, clericii demonstreaza respect fata de divinitate si enoriasi, identificandu-se cu ceremonia religioasa pe care o oficiaza. Crilovic SRL vine in sprijinul slujitorilor bisericii, oferind cele mai frumoase vesminte bisericesti si pastrand aceleasi standarde calitative ridicate inca din anul 1982.