Viata-Bio.ro propune gama de detergenti bio pentru publicul larg

BUCURESTI - 18 septembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pentru publicul care intelege necesitatea de a utiliza produse prietenoase cu pielea, care nu polueaza si sunt si eficiente, gama de detergenti bio este o recomandare. In cadrul eshop-ului viata-bio.ro cei interesati regasesc atat detergenti de vase, cat si cei de rufe, universali si inclusiv solutii de curatat pentru bucatarie.

viata-bio.ro

viata-bio.ro

Detergentii bio - cu ce se diferentiaza de cei clasici

Urmarind lista de ingrediente la detergentii bio descoperim extracte naturale si vegetale, fara parfum sau ingrediente chimice. Altfel spus, ingredientele sunt derivate din plante si sunt vegane. Astfel de produse, regasite la viata-bio.ro, au certificarea ce le atesta calitatea, din partea organizatiilor de renume, cum ar fi Austria Bio.

Important de precizat este ca astfel de detergenti pot fi folositi mai cu seama de catre persoanele predispuse la alergii sau care au pielea sensibila. Sunt optime atat pentru cicluri de spalare manuala, cat si automata. Asadar, nu conditioneaza in niciun fel pe utilizator.

Producatorii de nisa au extins atat de mult gamele de produse, incat la ora actuala regasim implicit dedurizant ecologic, degresant universal sau chiar si detartranti bio. Contrar unor mituri, astfel de produse sunt eficiente si curata in profunzime. Vin de regula in varianta concentrata si in functie de nevoie pot fi diluati conform cantitatilor recomandate.

Un alt aspect interesant este ca unele dintre acestea sunt termosensibile, in sensul in care devin mai lichide in apa calda si mai vascoase in apa rece.

Avantaje de folosire a detergentilor bio

Detergentii bio sunt biodegradabili, nu polueaza, nu au impact asupra mediului si nu sunt testate pe animale. Au in schimb in continutul lor extracte din plante. Nu contin derivate animale, coloranti, silicon, parfumum sintetic, parabeni.

Datorita ingredientelor active, detergentii de acest gen reusesc sa curate eficient si petele dificile, cele de grasime sau reusesc sa indeparteze calcarul. Nu sunt un compromis in ceea ce priveste nevoia de a utiliza produse de curatare care actioneaza profund.

Au si preturi accesibile, asa cum reiese din paleta de optiuni de la viata-bio.ro. Pentru cei care incearca si alte variante de produse bio, tot aici vor regasi si cosmetice bio printre altele.

 

Taguri: viata-bio.ro