Vitamix pune la dispozitie stoc generos si variat de suplimente alimentare

BUCURESTI - 27 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Vitamix , magazin online de produse naturiste si suplimente alimentare, pune la dispozitia celor interesati o gama vasta de produse. Fie ca vorbim despre necesarul de suplimente de sezon sau nu, aici descoperim varietate de optiuni pentru cei mici sau cei mari.

Vitamix

Vitamix

Suplimente recomandate copiilor

In diversele lor etape de dezoltare copiii trec prin diferite incercari, raceli de sezon. Nimic nu va fi administrat la intamplare. Pentru ca este de evitat a oferi medicamente, suplimente alimentare cum sunt cele regasite la Vitamix sunt o alegere responsabila. Dupa caz, pot fi oferite pentru preventie, nu doar pentru tratare.

Pentru a stimula imunitatea - Imunogrip Junior, ideal pentru a suplimenta organismul cu doze de vitamine, minerale si oglioelemente. O recomandare de acest gen de produs vine pe fondul infectiilor gripale si respiratorii.

FortiKid - un supliment ce contine vitamina C si complexul B12, in combinatie cu fier. Pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor, un astfel de produs poate fi indicat in cure la intervale de timp bine stabilite.

Calciu si magneziu, atunci cand se impune, fiind unele dintre cele mai comune carente. Cu beneficii multiple, un astfel de supliment este recomandat a fi administrat copiilor incepand cu varsta de 6-12 luni. Indicatii in acest sens sunt specificate si de catre producator, in cadrul paginii Vitamix.

Suplimente pentru adulti

In functie de anumite afectiuni, de starea fizica si psihica, o serie de suplimente pot fi recomandate. In timp ce cele pentru fitness fac parte din programul optim de slabit, cele alimentare sunt menite sa combata anumite efecte neplacute: stimuleaza imunitatea spre exemplu, contracareaza efectele stresului, sustin buna functionare a intregului organism, a unor functii si sisteme anume.

Vitamix aduna in portofoliul sau produse de marca Alevia, Absolut Care, Secom, Dacia Plant si multi altii, printre care si producatori autohtoni. Pot fi comandate produse deja cunoscute, o continuare de tratament sau pot fi acum si aici descoperite produse benefice. In acest sens este pus la dispozitie si un filtru practic - alegerea produselor in functie de afectiunile pe care publicul le experimenteaza.

Pentru detalii si comenzi cei interesati pot accesa pagina vitamix.ro.