Vrei sa aduci petrecerii un plus de savoare? Candybar-ul indulceste povestea nuntilor de vis

BUCURESTI - 9 ianuarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Nunta este cu siguranta unul dintre cele mai importante evenimente din viata unei persoane. Ei bine, pentru ca aceasta sa fie una de neuitat, sunt foarte multe detalii de care trebuie sa se tina de cont, de la felul in care este aranjata sala, de meniul ales si nu in ultimul rand, de candybar-ul care indulceste povestea nuntilor de vis.

www.artdessert.ro

www.artdessert.ro

Pe piata din Romania se regasesc numeroase cofetarii care ofera posibilitatea de a impartasi invitatilor numeroasele dulciuri ce se regasesc intr-un candybar, insa de departe cea mai recunoscuta din acest punct de vedere este ArtDessert.

Este candybar-ul doar pentru copii?

Analizand oferta regasita pe site-ul www. artdessert.ro se observa cu usurinta rafinamentul si eleganta pe care o prezinta un candybar, iar bunul gust este ceva ce poate fi impartasit cu orice invitat, de orice varsta.

Asadar, candybar-ul indulceste nu doar copiii, ci si adultii, prin combinatia atent realizata intre prajituri, macarons, trufe, briose, acadele sau orice altceva isi mai doresc mirii sa se serveasca.

Cu alte cuvinte, candybar-ul indulceste povestea nuntilor de vis, una care va ramane in memoria invitatilor nu doar prin prisma momentelor traite, ci si datorita gusturilor minunate pe care le vor regasi.

O atentie minutioasa pentru fiecare desert in parte

Un candybar realizat exact asa cum trebuie va reusi sa impresioneze chiar si dinainte de a fi gustat, asta datorita aspectului pe care il prezinta si a creativitatii de care dau dovada cofetarii din echipa artdessert.ro.

Pentru ca acest lucru sa se concretizeze trebuie sa se ofere o atentie minutioasa de fiecare data cand un astfel de desert este realizat, felul in care sunt preparate dar si aranjate pe acel suport, acest lucru fiind si o dovada a dedicarii si realizarii cu mult drag a acestor minuni din lumea culinara.

Candybar-ul poate fi mereu personalizat

Nu in ultimul rand, este foarte important de inteles faptul ca un astfel de candybar poate fi intotdeauna personalizat si creat in functie de gusturile si dorintele mirilor, respectiv a invitatilor.

Un astfel de candybar poate sa fie realizat diferit din punct de vedere al gusturilor, al marimii pe care o prezinta, respectiv a designului dorit. Fiecare dintre aceste aspecte poate fi realizat pentru a multumi pe deplin orice persoana care ia parte la minunata nunta. De altfel, candybar-ul oferit de www.artdessert.ro este solutia perfecta nu doar pentru o nunta, ci si pentru altfel de evenimente importante din viata unei persoane, cum este cazul unei zile de nastere, precum si diverse alte aniversari sau celebrari.

Adaptat tematicii si numarului de invitati

De asemenea, atunci cand se alege un candybar trebuie sa se tina cont si de tematica nuntii, care poate fi o foarte buna sursa de inspiratie pentru cofetari, iar totodata trebuie sa se aiba in vedere si numarul de invitati.

Pentru un bufet clasic www.artdessert.ro ofera nu mai putin de 9 sortimente de dulciuri. De altfel, acestea pot fi realizate pentru grupuri de 50-60 de persoane, 80-100 de persoane sau chiar 100-150 de invitati.

Asadar, candybar-ul indulceste povestea nuntilor de vis si reuseste sa aduca un plus de rasfat in viata fiecarei persoane.

Cei care doresc sa afle mai multe detalii despre produsele oferite de www.artdessert.ro pot folosi urmatoarele date de contact:

021 31 00 464

0730 449 620

office@artdessert.ro

Orar: L-S: 08-20 si D:09-15