Vrei sa organizezi un eveniment? Afla ce aspecte trebuie avute in vedere cu privire la locatie

BUCURESTI - 26 mai 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Intr-o societate in care toata lumea pare din ce in ce mai conectata, evenimentele, conferinte sau diferite petreceri corporate incep sa devin o practica tot mai folosita. Motivele pot fi diverse, insa in cele mai multe cazuri acestea au scopul de a oferi informatii noi, de a cunoaste oameni noi, idei, schimburi de experienta sau multe alte beneficii.

www.yesterday.ro

www.yesterday.ro

Cu toate acestea, organizarea acestora nu este tocmai o misiune usoara, locul in care acestea se desfasoara fiind foarte important. In aceste conditii vom prezenta cateva aspecte ce trebuie sa fie avute in vedere in astfel de situatii. Sa vedem care sunt acestea:

Zona in care este organizat evenimentul

Primul aspect de care trebuie sa se tina cont in alegerea unei locatii pentru evenimente este cea referitoare la zona in care se afla. De ce este acest lucru important? Ei bine, in cazul in care se organizeaza un summit sau o conferinta in care se aduna persoane din diferite orase, este foarte important ca zona in care se afla locatia respectiva sa fie accesibila, atractiva si sa fie in preajma unor puncte de interes.

Ca de exemplu, cei care isi doresc sa organizeze un eveniment in capitala cu siguranta se vor indrepta catre un hotel sector 6, fiind o zona extraordinara si care ofera un potential fantastic din toate punctele de vedere. Dovada in acest sens este chiar hotelul Yesterday, situat in proximitatea unor importante puncte de interes administrativ, cultural sau de afaceri, precum Primaria Capitalei, Palatul Cotroceni, AFI Cotroceni Mall, Gara de Nord sau Gradina Botanica, iar pe langa acest aspect prezinta un acces rapid catre alte zone importante din Bucuresti, in special aeroport.

Numarul de invitati

Un alt detaliu foarte important si care poate avea un rol aparte in alegerea locatiei este cel referitor la numarul de invitati si de participanti la evenimentul respectiv. Daca este o simpla petrecere corporata a unei companii mici atunci numarul acestora nu va fi foarte mare, insa daca este o conferinta de nivel mondial atunci cu siguranta acest aspect este unul crucial.

Revenind la exemplul mentionat anterior, hotelul Yesterday din Bucuresti este una dintre alegerile pentru care opteaza foarte multe persoane ce isi doresc sa organizeze un eveniment deosebit, desfasurat in cele mai bune conditii. Cum asa? Dispunand de 5 sali de conferinte, yesterday.ro ofera posibilitatea de a organiza conferinte, prezentari sau diverse sesiuni de lucru pentru un numar de 20 pana la chiar 140 de persoane, fiind asadar o optiune perfecta.

Totodata, in cazul celor care vor sa organizeze alt gen de evenimente, precum nunti, botezuri, aniversari sau tot felul de petreceri, hotelul Yesterday le pune la dispozitie un restaurant ce se face remarcat prin ambianta placuta si eleganta. Acesta este echipat cu sonorizare si lumini performante, iar capacitatea maxima este de 200 de persoane.

In cazul in care numarul de invitati este ceva mai mic se poate opta pentru Salonul Rouge, cu o capacitate de 100 de locuri si care prezinta o vedere panoramica splendida, sau Salonul Panorama, cu o capacitate de 70 de locuri si care ofere, de asemenea, o imagine deosebita asupra obiectivelor din jurul hotelului, fiind situat la etajul 6.

Posibilitatea de cazare

Nu in ultimul rand, in situatia in care foarte multi dintre participantii si invitatii la un astfel de eveniment sunt veniti din alte zone ale tarii sau chiar ale lumii, este important sa li se ofere si posibilitatea de a se caza, misiune ce este indeplinita cu succes de catre hotelul Yesterday. Acesta prezinta un numar de 60 camere ce se fac remarcate prin eleganta, prin faptul ca sunt spatioase si pentru ca ofera cele mai bune conditii de odihna si relaxare.

Asadar, acestea sunt cele mai importante aspecte de avut in vedere atunci cand se doreste alegerea unei locatii pentru un eveniment, iar cei ce isi doresc sa aiba parte de profesionalism si un raport excelent calitate/pret nu trebuie decat sa contacteze echipa www.yesterday.ro.