Zevo - gentile sunt ca prietenii, niciodata nu poti sa ai prea multe

BUCURESTI - 16 martie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Zevo, un brand romanesc de genti sublime, din piele, realizate de adevarati maestri in Italia, aduce in atentia femeilor care stiu ca o geanta nu e de ajuns pentru toate mood-urile si schimbarile prin care trec zilnic de-a lungul vietii, creatii desavarsite care sa le transpuna ceea ce simt la interior catre exterior. Gentile femeilor nu sunt numai simple accesorii vestimentare. Geanta unei femei ii poarta lucrurile favorite, lucrurile ce ii reprezinta personalitatea si vibe-ul pe care vrea sa il puna in display in ziua respectiva. O geanta poate spune mai multe decat o pot face cuvintele, fiindca ea e elementul cheie care da indicii asupra preferintelor unei femei.

Zevo

Zevo

Pentru ca fiecare moment al vietii este insotit de o geanta

 

Miile de momente petrecute in fata oglinzii toate se finalizeaza cu o ultima privire, aceea de dupa ce ai luat geanta favorita in mana. Atunci poti pleca linistita in drumul tau, stiind ca ai o tinuta impecabila si de efect.

 

O geanta neagra clasica exprima eleganta, este necesara in garderoba oricarei femei, iar asta spune despre ea ca ii place sa fie versatila, dar sa fie si subtila, pentru ca nu isi doreste atentie excesiva. De altfel, optarea pentru o geanta colorata in combinatie cu o tinuta simpla este modul unei femei de a se face remarcata fara sa exagereze. Fiecare geanta Zevo spune o poveste, fiecare print, model si forma are propria ei esenta, care pot face diferenta dintre un outfit simplu si unul spectaculos.

 

Cusaturile impecabile, materialele calitative si maiestria cu care fiecare geanta Zevo este lucrata, aduc tinutelor tale un plus de originalitate, modernism si stil. Lucratura manuala, prelucrarea pielii realizata de artizanii italieni este recunoscuta peste tot in lume, iar la final calitatea desavarsita a fiecarei genti se observa cu ochiul liber. Modelele trendy, in pas cu cerintele femeii contemporane, fac din gentile Zevo accesorii indispensabile, accesorii care fac fata cu succes trecerii timpului si schimbarilor de tendinte.

 

Fiecare geanta te va face sa-ti mai doresti sa adaugi inca una la colectie, iar pe www.zevo.ro cu siguranta nu vei duce lipsa de variante dintre care sa alegi.

 

Contact: office@zevo.ro

 

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/zevo-gentile-sunt-ca-prietenii-niciodata-nu-poti-sa-ai-prea-multe