Zevo - un brand de reper pentru gentile din piele naturala

BUCURESTI - 18 august 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Magazinul online Zevo ocupa un loc fruntas in topul magazinelor ce comercializeaza genti si alte accesorii din piele dedicate femeilor si barbatilor din Romania.

zevo.ro

zevo.ro

Produsele comercializate de Zevo sunt din cele mai diverse - genti si rucsacuri de dama si barbatesti, incaltaminte de dama si accesorii precum portfarduri, portofele, agende, curele, manusi si accesorii pentru genti. Toate acestea sunt realizate din piele de calitate superioara ce le confera un aer elegant si in acelasi timp le fac sa fie rezistente de-a lungul timpului.

Zevo a devenit cunoscut pe piata din Romania in special datorita gentilor de dama in modele deosebite, unice, pe placul tuturor femeilor. Calitatea acestora se vede pana in cel mai mic detaliu - in materialele din care sunt confectionate, in cusaturi, in culorile deosebite, in fermoarele folosite etc.

Gentile de dama Zevo - imbinarea perfecta intre fashion si practic

Zevo este un brand ce se adapteaza in mod constant noilor tendinte in materie de genti, asadar toate produsele pe care le comercializeaza in cadrul magazinului online respecta intocmai cerintele pietei si croiurile impuse de marile case de moda de la nivel international.

Si nu doar modelele prezente in magazin respecta ultimele tendinte, ci chiar si culorile in care gentile sunt disponibile. Fiind un brand care se pliaza usor pe preferintele publicului feminin, Zevo pune la dispozitia acestuia genti in mai multe variante de culori, astfel incat fiecare femeie sa isi poata achizitiona geanta dorita in culoarea care ii place mai mult.

Fie ca prefera o geanta maro, bordo, neagra, galbena, bej sau oricare alta culoare - o vor regasi in cadrul magazinului Zevo.

Oferta este extrem de diversificata si in ceea ce priveste stilurile gentilor. Asadar pe site sunt disponibile genti potrivite stilului casual, smart office, office, elegant si lista poate continua in acest sens.

Asa cum fiecare femeie are personalitatea sa, tot la fel are si un tip de geanta pe care il prefera. Geanta este de fapt reflexia personalitatii femeii in modelul si culoarea aleasa.

Pentru a descoperi intreaga colectie de produse propusa de Zevo, cei interesati sunt invitati sa acceseze site-ul oficial al magazinului.

 

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/zevo-un-brand-de-reper-pentru-gentile-din-piele-naturala