Zile mai frumoase cu ajutorul Gift Express

BUCURESTI - 1 martie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Gift Express aduce in atentia celor interesati idei inedite de cadouri pentru orice ocazie si pentru orice persoana. Varietatea si ingeniozitatea ii recomanda pentru a gasi la ei cadoul perfect de oferit celor dragi potrivit pentru orice moment special.

Giftexpress.ro

Giftexpress.ro

Cadouri pentru femei

 

In functie de persoana careia i se adreseaza cadoul, se poate opta pentru diverse idei de cadouri pentru femei. Atunci cand iubita se bucura de respectiva atentie, exista seturi prin care se pot exprima sentimentele de iubire prin intermediul unui urs si diverse bomboane puse intr-o cutie in forma de inima. Pentru a combina utilul cu placutul sunt seturi care contin si flori si o sticla de vin, dar si ceva dulce care nu poate lipsi.

 

Aranjamentele din trandafiri criogenati nu se ofilesc niciodata si poate fi un cadou care se pastreaza ca amintire multi ani, sub aceeasi forma. Pentru alte tipuri de relatii, cum ar fi mama, exista icoane argintate sau bratari din argint care pot fi un accesoriu util, care poate fi purtat zi de zi.

 

Cadouri pentru barbati

 

Barbatii necesita acelasi tip de atentie si cadourile destinate lor pot avea o insemnatate la fel de mare, dar si utile in acelasi timp. Pe giftexpress.ro exista o gama variata de astfel de cadouri puse pe subcategorii pentru identificarea celui perfect.

 

Un cadou util il poate face pe cel  care il primeste sa se gandeasca zilnic la persoana de la care l-a primit. Cadourile de tip USB sporesc interesul barbatilor, deoarece formele usor de integrat in orice buzunar permit accesul la un incarcator sau la un stick in orice moment al zilei.

 

La fel ca optiunile pentru femei, barbatii pot primi seturi speciale pentru ei care sa includa o bautura si o masina in miniatura sau seturi mai complexe cu bautura, ciocolata, trabucuri, tava si alte elemente.

 

Variante exista si se pot plia pe dorintele a diferite tipuri de persoane. Pentru orice eveniment, se pot comanda cadouri de pe site sau se pot contacta reprezentantii la numarul de telefon (0799) 200-400 de luni pana vineri in intervalul orar 9-17.