Expert Instal Group srl devine distribuitor autorizat in Romania de vase de expansiune cu garantie 5 ani

BUCURESTI - 13 aprilie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Atunci cand o companie ocupa un loc fruntas printre competitori, in mod clar aceasta are multe de oferit. Practic, memrii unei firma ar trebui sa fie cei care se gandesc mai inainte de orice la nevoile clientilor si abia mai apoi la rapoartele de vanzari, deoarece doar in acest fel acestia se vor intoarce intotdeauna pentru noi achizitii, crescand astfel gradul de incredere al firmei. Acest lucru se intampla si in cazul companiei Expert Instal Group srl, deoarece aceasta devine distribuitor autorizat in Romania de vase de expansiune cu garantie 5 ani.

Expert Instal Group srl devine distribuitor autorizat in Romania de vase de expansiune cu garantie 5 ani

Desi pare putin neobisnuit acest lucru, avand in vedere ca majoritatea firmelor de pe piata ofera o garantie a produselor de aproximativ 2, maxim 3 ani, iata ca Expert Instal Group a inteles principiul care sta la baza vanzarilor. Acesti profesionisti se pare ca au ales sa imparta inainte de a cere si sa ofere inainte de a primi rasplata de la potentialii clienti. Acest lucru chiar este de luat in seama deoarece majoritatea firmelor si a pseudo-firmelor de profil cauta pe cat posibil sa aduca clientii inapoi in showroom nu prin ofertele speciale ci prin garantii extrem de mici si produse a caror durata de viata este uneori neobisnuit de scurta.

Vasele de expansiune sunt produse care in mod normal au un grad ridicat de uzura. Din acest motiv alegerea unor astfel de  produse calitative si cu rezistenta ridicata este foarte importanta pentru utilizatori. De aceea specialistii de la  Expert Instal Group, prin magazinul virtual www.shop-einstal.ro aleg sa puna aceste produse la dispozitia clientilor astfel incat acestia sa poata aprecia calitatea si sa se poata bucura de cele mai bune produse pe care ar putea sa le achizitioneze.

Magazinul ofera o gama larga de vase de expansiune la care se adauga aceasta garantie extinsa a produselor. In mod cert acest lucru este avantajos pentru fiecare client in parte deoarece in acest fel, cumulat cu pretul deosebit de accesibil al produsului, putem spune ca alegerea facuta este una dintre cele mai bune si mai sigure. Pe ste-ul magazinelor pot fi vizualizate ofertele in desfasurare si de asemenea pot fi aflate si informatiile cu caracter tehnic ale fiecarui tip de vas de expansiune in parte la care www.shop-einstal.ro ofera garantia de 5 ani.

Vasele de expansiune despre care vorbim provin de la una dintre cele mai cunoscute firme de profil si anume GWS, ceea ce este de fapt prescurtarea numelui Global Water Solutions. Pe site pot fi gasite aceste produse marcate cu o emblma albastra ce semnifica de fapt modul de atragere a atentiei clientului fata de oferta momentului si anume garantia de 5 ani acordata produsului. Aceste tipuri de vase de expansiune sunt deosebit de cautate si sunt o gama care poate fi folosita intr-o gama larga de lucrari. Pentru realizarea acestora sunt folosite cele mai bune materiale astfel incat siguranta sa fie cea care primeaza si nicidecum alte interese. Produsul beneficiaza de acoperiri poliuretanice cu rol de protectie impotriva factorilor externi, ceea ce micsoreaza in mod cert probabilitatea defectarii acestor produse.

Fireste ca noul statut al magazinului Expert Instal Group si anume cel de distribuitor autorizat al vaselor de expansiune cu garantie 5 ani ii confera acestuia pozitia de lider in ceea ce priveste magazinele distribuitoare de astfel de produse. La acest moment nu exista niciun competitor care sa egaleze aceasta oferta, si cel mai probabil ca acest lucru nici nu se va intampla prea curand.

Expert Instal Group este magazinul care va oferi intodeauna cele mai accesibile produse, atat din punct de vedere al pretului cat si in ceea ce priveste calitatea oferita fiecarui utilizator in parte. In acest fel ambele parti au de castigat, deoarece intentia este de fapt aceea de a oferi si nicidecum aceea de a cauta profitul de dincolo de vanzare.

Este important sa avem in vedere aceste aspecte si sa verificam intotdeauna ofertele pe care acest magazin le are in desfasurare. Astazi Expert Instal Group este distribuitor autorizat in Romania de vase de expansiune cu garantie 5 ani si de asemenea este si distribuitor autorizat al pompelor submersibile marca Panelli. Insa in mod clar lucrurile nu se vor opri aici. Experienta, profesionalismul si umanitatea personalului nostru va face ca aceste lucruri sa devina o obisnuinta, iar clientii nostri sa stie ca produsele noastre sunt si vor fi intotdeauna de cea mai buna calitate.