Shop-einstal isi prezinta gama de vase expansiune pentru centrale termice

BUCURESTI - 30 octombrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Centralele termice sunt dispozitivele pe care le pretuim cel mai mult in timpul sezonului rece, atunci cand apa calda si caldura ne sunt cu adevarat vitale fiecaruia dintre noi. Totusi, desi cunoastem acest lucru, putini dintre noi inteleg in mod real cine este de fapt inima unei centrale termice si mai ales cu putem face noi sa o pastram cat mai functionala. Da, despre vase expansiune pentru centrale termice este vorba, iar mai exact vom incerca sa aruncam o privire asupra acelora puse la dispozitie de catre magazinul www.shop-einstal.ro.

Shop-einstal isi prezinta gama de vase expansiune pentru centrale termice

Daca am fi pusi in situatia de a alege vase expansiune pentru centrale termice cel mai probabil nu am sti ce anume sa alegem. Explicatia este pe undeva si logica, mai ales avand in vedere faptul ca exista atat de multe modele de vase de expansiune. Vasele de expansiune pot fi asadar plate rectangulare insa putem intalni si vase de expansiune plate circulare.

De asemenea, in functie de necesitati vasele de expansiune pot fi montate in interiorul centralelor termice sau pot fi anexate acestora. De asemenea vasele de expansiune pot fi grupate si in functie de capacitate, drept pentru care vom intalni vase expansiune pentru centrale termice de sase litri, de opt litri, de 12 litri, iar lista poate continua.

In magazinul online www.shop-einstal.ro am putut gasi o gama larga de vase expansiune pentru centrale termice de la diversi producatori precum Aquasystem sau VCP, nume cu greutate dealtfel pe piata de profil.

Ce face de fapt un vas de expansiune? Ei bine cu totii cunoastem faptul ca aceste produse sunt de fapt componente esentiale in ceea ce priveste prepararea apei calde. Vasul are proprietatea de a se dilata la tmperaturi mari ale apei stocate, ca masura de siguranta pentru protejarea instalatiei. Din punct de vedere tehnic vasul de expansiune este impartit in doua parti majore.

O parte va fi in permanenta plina cu lichid in vreme ce cealalta parte va contine doar aer. Separarea celor doua parti se face cu ajutorul unei membrane care va fi ulterior impinsa de catre presiunea creata in interiorul vasului.  Asadar vasul de expansiune are si rol de regulator de presiune, protejand de fapt instalatia de incalzire de socuri termice. Presiunea este scazuta o data cu intinderea membranei datorate expansiunii termice cauzate de catre temperatura lichidului.

 

Vasele de expansiune din magazinul www.shop-einstal.ro prezinta beneficiile achizitionarii unor produse de calitate, certificate si utilizate de catre un numar mare de utilizatori. Acest lucru nu este intamplator deoarece acest magazin tine foarte mult la pastrarea renumelui pe care si l-a castigat de-a lungul timpului si anume acela  de a oferi numai produse de calitate clientilor direct interesati.

 

In mod clar pe piata de profil pot aparea si falsuri, iar acest lucru vine ca urmare a cererii de oferta din ce in ce mai mari. Din acest punct de vedere insa profesionistii din acest magazin nu fac rabat deoarece pentru ei conteaza fiecare client multumit. Acolo unde este calitate va fi si specula iar aceasta este o lege a firii pe care din nefericire nu prea avem cum sa o modificam.

 

Cu toate acestea, in magazinul www.shop-einstal.ro putem gasi majoritatea produselor de care avem nevoie intr-o gospodarie la preturi deosebit de accesibile. Pe langa vasele de expansiune tot aici mai putem gasi si toate modelele de centrale termice, calorifere, tevi, apometre, fitinguri si alte tipuri de produse destinate imbunatatirii performantelor caselor noastre.

 

Vasele de expansiune vizeaza in mod cert asigurarea confortului in timpul sezonului rece. Chiar daca apa calda este necesara in mod permanent, agentul termic si prepararea acestuia sunt necesare cu precadere in timpul iernii. Tocmai de aceea inca de pe acum specialistii shop-einstal pun la dispozitia clientilor toate aceste produse, pentru ca fiecare in parte sa isi poata face o idee cu privire la produsele necesare.

 

Din punct de vedere al pretului putem vorbi despre targuri foarte bune atunci cand vine vorba despre vase expansiune centrale termice, insa regula nu se aplica doar aici. Orice ai avea nevoie este bine sa stii ca poti gasi cu usurinta fie cu ajutorul internetului, fie vizitand magazinul situat in Bucuresti. Problemele in timpul iernii pot aparea destul de repede si pot fi multe, insa solutia cea mai la indemana este www.shop-einstal.ro.