Programul de Negociere si Vanzari

Locul desfasurarii: Bucuresti

Organizator: Extreme Training

Despre PROGRAMUL NEGOCIATORUL
Programul NEGOCIATORUL este primul program complex din Romania ce iti dezvolta abilitati multiple pentru a negocia mai bine. Exista oportunitatea customizarii, fiecare cursant putandu-si alege zilele care i se potrivesc in functie de tematica abordata. Am realizat o prezentare tematica pentru fiecare zi, care sa va poata facilita orientarea catre trainingul ce vi s-ar putea potrivi (sau catre trainingul adecvat cerintelor dumneavoastra).

Programul Negociatorul iti ofera avantajul special de a afla tehnici din trei zone-cheie: zona Actoriceasca, zona Programarii Neurolingvistice (NLP) si zona Tehnicilor de Vanzari si Negociere (uzuale dar, necesare).

Pentru cine este acest program?

PROGRAMUL NEGOCIATORUL1. Acest program este deosebit de util Companiilor care au pe zona de negocieri sau vanzari un numar redus de persoane. Pentru aceste companii, organizarea unui training la sediul companiei devine costisitoare, astfel ca rezervarea unui numar de locuri in programul Negociatorul este mai mult decat oportuna.

2. Persoanelor angajate care si-au propus sa-si dezvolte abilitati-cheie, care tin de avansarea in cariera sau de performanta la locul de munca (abilitati comunicare, negociere, prezentare, vanzari, argumentare, persuasiune, etc)

3. Recunoastem, de asemenea, ca acest training nu este destinat unui public foarte larg. Tematica pusa in discutie ofera dezvoltarea de abilitati pe o zona bine definita.

4. Citam aici un cursant de-ai nostri care a spus un lucru deosebit: "Este un training pe care o sa-l recomand cu cea mai mare incredere, prietenilor, cunostintelor si colegilor ... nu insa si Concurentei".

Zilele Negocierii sunt organizate in felul urmator:

- Ziua 1 - Tehnici de Negociere (Marti, 14 Octombrie)
- Ziua 2 - Tehnici actoricesti - Tehnica Vorbirii si Tehnica Prezentarii (Miercuri, 15 Octombrie)
- Ziua 3 - Tehnici Vanzari (Joi, 16 Octombrie)
- Ziua 4 - Limbajul Non verbal, Paraverbal si Metalimbajul (Vineri, 17 Octombrie)
- Ziua 5 - Curs Manipulare (Sambata, 18 Octombrie)
- Ziua 6 - Strategie si Persuasiune (Duminica, 19 Octombrie)

Inainte de a te decide ce zile ti se potrivesc, viziteaza descrirea aferenta fiecarei zile, iar ori de cate ori ai o nelamurire, suna-ne la 0314 25 25 34/ 0726 00 55 33 sau scrie-ne prin click aici.

INSCRIERE

Rezervarea unui loc in programul NEGOCIATORUL se poate realiza online. Pe paginile unde sunt prezentate zilele Negocierii, vei gasi butonul "INSCRIE-TE AICI". Trebuie sa apesi acest buton!
Pentru inscrierea la doua sau mai multe traininguri, navigheaza pe site la cursurile care te intereseaza si apasa din nou "INSCRIE-TE AICI". Pagina web este http://www.traininguri.ro


Taxa de participare

Pentru oricare zi din Programul Negociatorul Taxa de participare este de 480 RON (inclusiv TVA), exceptand cursantii care se inscriu pana la data de 5 Octombrie, pentru care taxa de participare este 400 RON(inclusiv TVA). Mai exact, cu numai 92 euro fara TVA, poti accesa oricare zi din programul NEGOCIATORUL.

Acesta taxa se poate achita si in doua rate (prima jumatate in termen de 7 zile de la emiterea facturii proforme, iar cealalta jumatate cu cel tarziu 7 zile inainte de inceperea trainingului).

Profita de avantajele oferite de sistemul de discount

Discountul 1
Daca te inscrii pana la data de 5 Octombrie, beneficiezi de o reducere de 20 %. Acest lucru inseamna ca, daca te inscrii acum, vei achita, in loc de 480 RON, doar 400 RON.

Discountul 2
Discountul special pe care ti-l oferim este de 3+1 gratuit. Mai exact, daca te inscrii la 3 traininguri sau la trei zile din programul Negociatorul, a patra zi este gratis. Pentru a beneficia de aceasta gratuitate este necesar sa te inscrii la 4 cursuri in acelasi timp, insa vei plati taxa de participare doar pentru trei cursuri. Aceasta oferta este foarte avantajoasa, in conditiile in care dumneavoastra, ca si companie, doriti sa inscrieti patru persoane la un training (a patra va beneficia gratuit de curs).

Discountul 3
La aceste reduceri, dupa cum v-am obisnuit se va adauga un discount de 10% pentru clientii vechi ai Extreme Training.

Important: Cele trei discounturi sunt cumulative!

Taxa de participare include:

* activitatea de training;
* fisele de lucru;
* certificat nominal de participare;
* foi flipchart, coli si markere;
* ecusoane pentru participanti;
*coffee-break;
* pranzul;

Facturare si Plata

Aceasta formula online de inscriere are avantajul ca vei primi automat factura proforma, pe e-mail, foarte repede. Intrucat factura este generata in mod automat, este posibil ca unele servere de e-mail sa considere e-mail-ul primit de la noi un e-mail SPAM. Asadar, te rugam sa verifici si folderul numit Bulk sau Spam in cazul in care nu gasesti factura proforma in Inbox.

Printezi apoi factura primita (fie folosind optiunea print a browserului tau, fie dai copy/paste intr-un document Word) si mergi la orice sucursala BCR pentru a achita factura partial sau integral. Persoanele juridice pot achita si prin ordin de plata.

Aspecte administrative

Criterii de eligibilitate: Locurile disponibile se vor ocupa in ordinea inscrierilor

Programul zilei
- 09:45 - 10:00 - primirea participantilorsala de training
- 10:00 - 11:30 - program training
- 11:30 - 11:45 - coffee break
- 11:45 - 13:15 - program training
- 13:15 - 14:30 - pauza de masa
- 14:30 - 15:45 - program training
- 15:45 - 16:00 - pauza
- 16:00 - 17:00 - program training

Locul desfasurarii

Programul NEGOCIATORUL se va desfasura in Calea Plevnei, numarul 61, Sala de Conferinte. Este situata in spatele Operei Romane, aproape de statia de metrou Eroilor si Facultatea de Drept(Bulevardul Kogalniceanu). Cu cateva zile inainte de inceperea trainingului, cursantii primesc o harta pe e-mail, impreuna cu toate indicatiile.

pagina de web unde se fac rezervarile este http://www.traininguri.ro

Despre EXTREME TRAINING

Extreme Training s-a specializat in formule dinamice de training centrate pe dezvoltarea de atitudini si abilitati care pot duce la perfomanta. De asemeanea va aducem la cunostinta ca nu practicam formula traditionala de predare (gen Universitate) ci mergem 80% din timp pe invatare experentiala, pe aplicatii practice iar 20 % din timp o folosim pentru insusirea cunostintelor de baza (a concptelor teoretice).

Nu aducem in discutii decat teme practice si relevante pentru activitatea participantilor, incercam sa punem accentul pe nevoile lor concrete de dezvoltare in cadrul companiei. In plus exercitiile practice (studiile de caz, roll play, brainstorming-urile, acvariul, etc ) sunt gandite pentru fiecare training separat in functie de nivelul participantilor si de obiectivele dumneavoastra.
============ =================== ============ =================
Viziunea Extreme Training

Impartasim o viziune a viitorului, a inovatiei a (auto)cunoasterii si perfectionarii. Credem cu tarie ca te poti perfectiona permanent, poti invata in fiecare zi un lucru nou si poti experimenta continuu. Fiecare training reprezinta pentru clientii nostri un \\\'combustibil\\\' care ii duce mai departe catre performanta si succes. Spune-ne unde vrei sa ajungi si noi iti \\\'dezvaluim\\\' calea!

============= =============== =============== =================

Valori

+ performanta - dorim sa te ducem mai departe, astfel incat sa poti masura in cifre rezultatul a ceea ce ti-am oferit;
+ utilitate - dorim sa va fie cu adevarat utile serviciile oferite de Extreme Training;
+ onestitate - ne-am propus sa va convingem prin serviciile noastre ca DECIZIA de a alege Extreme Training sa se dovedeasca a fi una corecta!
+ flexibilitate - luptam impreuna cu dumneavoastra pentru a fi competitivi, pentru a fi cei mai buni, pentru a avea cele mai bune produse sau servicii. Suntem pregatiti pentru a va oferi solutiile de care aveti nevoie!
============================================================

Participare: Intrare libera