Grupul Ferratum acorda credite online cu aprobare sub 24 de ore

BUCURESTI - 8 iulie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, Finante / Contabilitate, Media / Publicitate, Tehnologie

Live site

Microcreditele sunt destinate nevoilor urgente si situatiilor de criza, excluzand acele situatii care necesita o suma mare de bani, cu rambursare pe termen lung. Printre nevoile urgente, s-ar putea numara o urgenta medicala sau o reparatie minora.

Grupul Ferratum acorda credite online cu aprobare sub 24 de ore
 Intreaga operatiune de acordare a creditului se desfasoara online, fara a fi necesara nici o deplasare, clientii avand si optiunea de a primi suma solicitata direct in contul bancar incepand cu al doilea imprumut. Mai mult, din momentul in care un client este inscris in sistemul nostru, acesta poate solicita un imprumut direct prin sms, fara a fi nevoie de actiuni suplimentare. Recomandam ca de fiecare data creditarea sa fie aliniata cu capacitatea personala de rambursare 

Marius Solescu, Manager Ferratum Romania

Grupul Ferratum este o companie financiara nebancara, de origine finlandeza, ce activeaza in peste 17 tari si a patruns de anul acesta si pe piata romaneasca. Scopul acestui serviciu este de a oferi microcredite persoanelor care se afla intr-un impas financiar pe termen scurt.

Pentru a intelege mai bine cum functioneaza acest sistem si pentru a-l diferentia de modelul clasic de credite, trebuie sa intelegeti ce presupune un microcredit. Acesta este un imprumut care poate fi accesat de catre o persoana cu varsta de peste 24 de ani si venituri lunare. Imprumutul are in vedere o suma relativ mica, astfel incât sa poata fi rambursata in mai putin de 45 de zile.

Microcreditele sunt destinate nevoilor urgente si situatiilor de criza, excluzand acele situatii care necesita o suma mare de bani, cu rambursare pe termen lung. Printre nevoile urgente, s-ar putea numara o urgenta medicala sau o reparatie minora.

Un avantaj al acestui sistem il reprezinta comoditatea si usurinta in acordarea de credite. Primul imprumut se poate realiza foarte usor, fara acte, doar prin completarea unui formular online ce se gaseste pe site-ul oficial al societatii nebancare. Procesarea acestuia se face rapid si validarea este sub 24 h. Incepând cu al doilea imprumut, acesta poate fi solicitat de catre clientii Ferratum prin SMS.

Suma imprumutata poate fi intre 200 de lei si 1290 de lei, pe o perioada de maxim 30 de zile, avand flexibilitate la rambursare.

Piata microcreditelor este in continua dezvoltare in Europa, datorita accesarii rapide si usoare a acestor tipuri de imprumuturi. Pâna acum, peste 1,8 milioane de clienti Ferratum au beneficiat de sistem.

Imprumutul Ferratum poate fi solicitat prin simpla completare a unui formular online. Usurinta si comoditatea cu care se poate accesa un imprumut, prin intermediul site-ului Ferratum, a facut sa fie inregistrate peste 5000 de solicitari doar in prima saptamana de la lansarea acestuia.

Nu se incurajeaza imprumuturile catre persoane care vor face eforturi mari sa le ramburseze. Grupul isi propune sa fie o solutie doar in cazurile rare de impas financiar, incurajand creditarea responsabila. 

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ferratum-romania-ifn-sa/grupul-ferratum-acorda-credite-online-cu-aprobare-sub-24-de-ore