Andreea Raducan picteaza impreuna cu copiii de la HOSPICE

Locul desfasurarii: Plaza Romania

Organizator: HOSPICE Casa Sperantei , Anchor Group

Copiii de la HOSPICE Casa Sperantei sunt asteptati astazi la Plaza Romania in holul principal sa participe la inaugurarea sarbatorilor pascale decorand ouale uriase de Paste.

Impreuna cu ei vor fi prezenti indragitii: Andreea Raducan , Geanina Ilies cu fiul ei si Andrei Duban cu sotia Gratiela si fiul lor.

Despre FUNDATIA HOSPICE CASA SPERANTEI

HOSPICE Casa Speranței, organizație non-profit înființată în 1992, a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România. HOSPICE este cea mai mare fundație din țară, care oferă gratuit servicii specializate de acest tip. (www.hospice.ro) Organizația își desfășoară activitatea în Brașov și București, îngrijind copii și adulți diagnosticați cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. HOSPICE Casa Speranței dezvoltă îngrijirea paliativă la nivel național și internațional prin informare, prin programe educaționale dedicate profesioniștilor, pacienților și comunității și prin îmbunătățirea legislației în materie.

Confirmare pana la data: 24 aprilie 2013

Participare: Intrare libera

Sponsori eveniment:
  • Anchor Grup Anchor Grup
Parteneri eveniment:
  • HOSPICE Casa Sperantei HOSPICE Casa Sperantei
Parteneri media eveniment:
  • TV City TV City